Unelmien uudiskohde Benalmádenan Capellaniassa! Tähän upeaan kohteeseen ihastut välittömästi!

La Capellania, Benalmádena, Aurinkorannikko, Espanja

525 000 €
Kohdenumero: 9487226
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Unelmien uudiskohde Benalmádenan Capellaniassa! Tähän upeaan kohteeseen ihastut välittömästi!

Boutiquetyylinen asuntokokonaisuus sijaitsee kauniissa laaksossa ja kaikista asunnoista aukeaa upea näkymä Välimerelle. 20 tilavaa puutarha- ja kattohuoneistoa tarjoaa sekä yksityisen asuinalueen rauhallisuuden kuin Costa del Solin rantaelämän.

Moderneissa kolmen makuuhuoneen asunnoissa on suuret ja valoisat oleskelutilat, jotka avautuvat tilaville terasseille ja joista on hienot panoramanäkymät merelle.

Huoneistojen terasseilla on pieni uima-allas tai vaihtoehtoisesti poreallas. Kauniilla yhteisellä piha-alueella on kaksi merivesiuima-allasta ja yhtiössä on myös kuntosali. Samalle tontille mutta täysin erilliselle alueelle rakennetaan pieni boutique-hotelli, jonka palvelut ovat omistajien käytössä kuten luomuruokakauppa, gourmet-ravintola, kattoterassi uima-altaineen ja spaosasto. Omistajat nauttivat myös concierge -palveluista, tarvitsitpa sitten kyytiä lentokentälle, ravintolavarausta tai vaikka siivouspalvelua.

Sijainniltaan kohde on todella Costa del Solin sydämessä: ravintolat, kaupat, satama ja ranta sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Junalla pääset nopeasti Malagan sykkeeseen, AP7-tie vie niin Malagaan kuin ihanaan Marbellaan hujauksessa ja lentokentälle matkaa on vain n. 18 km.

Enää kolme asuntoa jäljellä!

Kaksi pohjakerroksen asuntoa 525 000e ja 595 000e

Viimeinen toisen kerroksen asunto 695 000e

Unelmiesi koti odottaa vain yhteydenottoa – tee se jo tänään!

Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä toimistollamme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola. Tervetuloa!

Päivitetty: 02.09.2020 klo. 16:32

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti La Capellania, Benalmádena, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 113m2 Hinta 525 000 €
Asuinkerros 2 / 2 Rakennusvuosi 2020
Parveke Muu    

Lisätietoja

Yhteydet

Malagan kenttä n. 18 km
0,5 km
1 km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita