Ensiluokkainen uudiskohde Santa Barbara Heights, Club la Costa, Mijas Costalla!

Club La Costa World/Mijas Costa, Mijas Costa, Aurinkorannikko, Espanja

580 000 €
Kohdenumero: 9950012
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Ensiluokkainen uudiskohde Santa Barbara Heights, Club la Costa, Mijas Costalla!

Vielä jäljellä asuntoja upeasta uudiskohteesta Mijas Costalla. Upeaan Santa Barbara Heights uudiskohteeseen tulee 50 ensiluokkaista luksusasuntoa omalla uima-altaalla,

Santa Barbara Heights uudiskohde kuuluu jatkuvasti kasvavaan Club la Costa World kompleksiin, joka tarjoaa ympärivuotista asumista hotellin mukavuuksilla. Vartioiudussa, ja aidatussa Club la Costa-kompleksissa on ravintoloita, kauppoja, kuntosaleja, saunoja, uima-altaita, tenniskenttiä, terveyden- ja kauneudenhoitopalveluita, sekä sinne on myös suunnitteilla oma ostoskeskus! Asukkaiden palveluihin kuuluu myös ilmainen kuljetus asunnoilta rannalle, ja ympäri kompleksia.

Club la Costa sijaitsee etuoikeutetulla paikalla 10 minuutin kävelymatkan päässä rannasta ja lyhyen ajomatkan päässä Fuengirolan keskustasta. Myös nousussa oleva La Calan alue on lyhyen matkan päässä, ja tarjoaa paljon gastronomisia vaihtoehtoja, sekä kivan pienen rantakylän kuhinaa.

Santa Barbara Heightsin arkkitehtuurissa loistaa puhdaslinjaisuus ja selkeys, tilat ovat avaria, valoisia ja moderneja. Rakennus- ja sisustusmateriaalit ovat ensiluokkaisia ja laadukkaita. Sisustuksessa on haettu harmooniaa ja ylellisyyttä, käytännöllisyydestä tinkimättä. Asunnoissa huokuu tarkka suunnittelu, yksityiskohdat, hyvät ratkaisut, sekä funktionaalisuus. Asunnoissa on kaukosäätimellä toimivat verhot, valot, ilmastointi ja tv:eet. Keittiöt ovat täysin varusteltuja, moderneja ja tyylikkäitä. Kylpyhuoneissa on laadukkaat Hydro Massage suihkut. Rentoutumisen ja hyvinvoinnin takaa kaikissa asunnoissa olevat omat lasiset "sky pool" uima-altaat asunnon terassilla, josta näkymät puutarhaan, merelle ja uima-altaalle. Trooppinen puutarha suolavesi uima-altaineen, lämmitettyineen altaineen, balinesialaisineen vuoteineen, uima-allasbaareineen on suunniteltu luomaan yksityisen keitaan tunnelmaa.

Vapaana 2mh + 2 kph pohjakerroksen asuntoja joissa n.82 m2 ja suuret 86-128m2 terassit.

Kysy lisää!

Päivitetty: 05.07.2019 klo. 21:15

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Yhteisömaksu 268 euroa - 398 euroa /kuukausi
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Club La Costa World/Mijas Costa, Mijas Costa, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Itä, Etelä, Länsi
Pinta-ala 118m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 580 000 € Näkymät Merinäkymät, Puutarha, uima-allas
Asuinkerros 0 Rakennusvuosi 2019
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita