Todellista luksusasumista ekologista rakentamista arvostavalle Benalmádenassa!

Benalmádena, Benalmádena, Aurinkorannikko, Espanja

985 000 €
Kohdenumero: 9532469
Talo
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Todellista luksusasumista ekologista rakentamista arvostavalle Benalmádenassa!

Benalmádenan kauniissa kaupungissa, ihanassa laaksossa, uudella ja todella ainutlaatuisella asuinalueella sijaitsevat nämä 25 luksushuvilaa. Jokainen huvila on 2000 m2 tontilla – näin suuria tontteja on todella harvoin saatavilla – yksityisine puutarhoineen ja uima-altaineen. Ympäristöystävällinen rakentaminen ja materiaalit takaavat huviloiden korkean laadun, pitkäikäisyyden ja parhaan mahdollisen energiatehokkuuden.

Huvilat täydentävät kauniisti luonnonmaisemaa, jonka näkymät avautuvat huvilasta riippuen Välimerelle tai upeaan vuoristomaisemaan.

Huvilat ovat ylellisiä, moderneja ja todella tyylikkäitä. Rakentamisessa ja sisustuksessa on käytetty parhaita mahdollisia materiaaleja ja teknologiaa niin keittiössä kuin kylpytiloissa, oleskelutiloissa ja makuuhuoneissa.

Suuri puutarha uima-altaineen antaa kaikki mahdollisuudet nauttia auringosta, ystävien seurasta ja vaikkapa viherpeukaloille omasta kasvimaasta. Vain mielikuvitus on rajana!

Kaikki palvelut ovat lähelläsi: vain kivenheiton päässä sijaitsee ihana Benalmádena Pueblo lukuisine ravintoloineen, päivittäistavarakauppoineen ja pikkuputiikkeineen. Sininen Välimeri kutsuu viettämään rantapäiviä ja junalla olet hetkessä Malagassa aistimassa suurkaupungin sykettä.

Malagan lentokentälle matkaa on n. 15 km ja AP7-tietä pääset hetkessä etelään, valloittavaan Marbellaan. Reilussa parissa tunnissa hurautat vaikkapa Sierra Nevadaan laskettelemaan. Benalmádena on todella monien mahdollisuuksien kaupunki asua!

Miltä tuntuisikaan rantapäivän tai Malagan kaupunkipäivän jälkeen rentoutua vaahtokylvyssä maisemia katsellen? Upealta!

Tartu tilaisuuteen heti, sillä nämä huvilat ovat todella haluttuja!

Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 23.01.2020 klo. 13:10

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Benalmádena, Benalmádena, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 295m2 Pysäköintitilat Huviloissa omat pihat
Hinta 985 000 € Asuinkerros 1 / 1
Rakennusvuosi 2020 Parveke Muu
Uima-allas On    

Lisätietoja

Yhteydet

Malagan kenttä n. 15 km
N. 0,5 km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita