Loisteliaita 2-3 makuuhuoneen asuntoja Esteponan Canceladasta!

Cancelada, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja

228 000 €
Kohdenumero: 9598453
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2, 3
Kylpyhuoneita: 2, 3

Loisteliaita 2-3 makuuhuoneen asuntoja Esteponan Canceladasta!

Tässä poikkeuksellisen hyvällä alueella, New Golden Milen läheisyydessä sijaitsevassa uudiskohteessa on nykyaikaisia kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja ja townhome- asuntoja. Asunnoissa on makuuhuoneiden lisäksi 2-3 kylpyhuonetta sekä tilavat olohuoneet avokeittiöillä. Asunnoissa on suuret terassit, lisäksi pohjakerroksen asunnoissa omat puutarhat ja kattohuoneistoissa kattoterassit, jotka ovat täydellisiä ulkona syömiseen ja auringosta nauttimiseen.

Kahden makuuhuoneen huoneistot alkaen 228 000e ja kolmen makuuhuoneen huoneistot alkaen 268 000e.

Ihastuttava Canceladan kylä on kävelyetäisyydellä tunnetuista golfkentistä, kuten Los Flamingos, El Hiquera ja La Quinta. Tämä Aurinkorannikon alue tarjoaa myös vain muutaman minuutin matkan päässä tyrmäävän upeita hiekkarantoja, jotka ovat seudun arvostetuimpia.

Jos haluat päästä sisälle espanjalaiseen elämäntyyliin, kodin hankkiminen täältä on siihen ensimmäinen askel. Kiinteistöjen omistajat pääsevät myös nauttimaan yksityisestä Santa Vistan klubitalosta, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon. Klubitalosta löytyy kahvila, oleskelutiloja sekä kylpylä.

Oceana Gardens tarjoaa aurinkorannikolla tunnetun ylellisen elämäntyylin ja tyylikkään elegantin kodin erinomaisella varustuksella. Unelmiesi koti auringossa odottaa sinua Ocean Gardensissa!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 26.02.2020 klo. 09:10

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2, 3
Kylpyhuoneita 2, 3 Sijainti Cancelada, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 77m2 Pysäköintitilat Pihapaikka, Tallipaikka
Hinta 228 000 € Näkymät Vuoristonäkymä
Asuinkerros 1 / 3 Rakennusvuosi 2020
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita