Uudet suositut kaksikerroksiset luksus-rivitaloasunnot Fuengirolasta!

Castillo, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

445 000 €
Kohdenumero: 9903169
Rivitalo
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Uudet suositut kaksikerroksiset luksus-rivitaloasunnot Fuengirolasta!

Asunnot valmistuvat Fuengirolan linnan lähelle alle kilometrin päähän Miramar-kauppakeskuksesta josta löydät kaiken tarvittavan. Liittymä A-7 tielle on lähellä joten pääset nopeasti esimerkiksi upeaan Marbellan tai Torremolinoksen kaupunkiin noin 20 minuutissa.

Asunnoissa on kaksi asuinkerrosta sekä suuri kattoterassi. Kaikki 3 makuuhuonetta sijaitsevat toisessa kerroksessa. Asunnossa on 2 kylpyhuonetta, parveke, oma piha sekä moderni olohuone tilavalla avokeittiöllä jossa valmiina mm. pesukoneet ja jääkaappi. Korkea huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin tekee asunnosta erittäin valoisan ja tilavan tuntuisen. Kattoterassille paistaa aurinko koko päivän jossa voit nauttia päivällistä ihaillen upeaa merinäkymää.

Asukkaiden käytössä on viihtyisä uima-allasalue puutarhassa sekä kuntosali ja saunatilat. Uimarannalle on noin 3 minuutin kävelymatka. Loistava sijainti yhdistettynä upeisiin taloyhtiön palveluihin tekee tästä uudiskohteesta loistavan Espanjan kodin tai sijoituskohteen.

Yhteisöön valmistuu yhteensä 47 asuntoa, jotka kaikki nyt myynnissä. Jäljellä olevien asuntojen hinnat alkaen 450 000 euroa.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 02.09.2020 klo. 16:33

Kohteen tiedot

Tyyppi Rivitalo Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Castillo, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Lounas Pinta-ala 186m2
Pysäköintitilat Pihapaikka Hinta 445 000 €
Asuinkerros 1 / 1 Rakennusvuosi 2020
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

2km
700m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita