Kaksi uutta huippumodernia asuntoa Malagan keskustasta!

Centro Historico, Malaga, Aurinkorannikko, Espanja

375 000 €
Kohdenumero: 9668858
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Kaksi uutta huippumodernia asuntoa Malagan keskustasta!

Aurinkorannikon suurimmassa kaupungissa voit kokea suurkaupungin sykkeen sekä raikkaat merituulet ja rantaelämän yhtäaikaisesti. Viime vuosisadan aikana Malagassa ollaan nähty dramaattinen muutos teollisuuskaupungista kulttuurin kehdoksi. Kaupunki tarjoaakin suuren valikoiman aktiviteetteja ja elämyksiä, kuten golfausta, vuorikiipeilyä, hiihtoa ja vesiliikuntalajeja vuoden ympäri. Malagassa pääset nauttimaan välimeren subtrooppisesta ilmastosta, jossa talvet ovat leutoja ja päivälämpötila harvemmin laskee alle viidentoista asteen.

Keskustan tuntumaan entiseen varastorakennukseen rakentuu upea uusi 840m2 asuntokompleksi. Rakennuksen historiaa ei ole unohdettu tässä tyylikkäässä talossa. Paljaat tiiliseinät, ronskit esiin jätetyt putkistot ja sementti luovat urbaanin industrial henkisen tunnelman. Sisällä voi nauttia uniikista rauhallisen rennosta ilmapiiristä samalla kun kaupunki ulkopuolella elää.

Enää kaksi toisen kerroksen kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asuntoa jäljellä! Huoneet ovat kokonaista 4,5 metriä korkeat, joten asuntoon voi rakentaa vaikka suuren parven lisätilaa antamaan.

Kummassakin huoneistossa on kolme ranskalaista parveketta lasiovin, jotka päästävät paljon luonnonvaloa asuntoon. Moderni keittiö on varusteltu kromisilla kodinkoneilla. Kylpyhuoneissa on käytetty keraamista laattaa kun taas muualla asunnossa puiset lattiat. Toinen kylpyhuone on päämakuuhuoneen yhteydessä ja asunnoissa on useampi komero, joissa on runsaasti säilytystilaa.

Asunnoista on pääsy jaetulle kattoterassille jossa voit nauttia lämpimistä päivistä ja illoista.

2mh 2kph 93,97m2 375 000e

2mh 2kph 118,61m2 475 000e

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 06.11.2019 klo. 16:06

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Centro Historico, Malaga, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 93,97m2 Hinta 375 000 €
Asuinkerros 1 / 5 Rakennusvuosi 2020
Parveke Muu Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

Malagan lentokenttä 13 km
1,6 km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita