Isoja tontteja yksityisellä asuinalueella Benalmadenassa! Rakennuta tänne unelmiesi luksushuvila!

Benalmadena, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

350 000 €
Kohdenumero: 9988923
Tontti

Isoja tontteja yksityisellä asuinalueella Benalmadenassa! Rakennuta tänne unelmiesi luksushuvila!

Benalmádenan kauniissa kaupungissa, ihanassa laaksossa, uudella ja ainutlaatuisella asuinalueella sijaitsevat nämä 22 tonttia, joilla on kokoa 2000m2 - näin suuria tontteja on todella harvoin saatavilla. Rauhallisella ja vehreällä alueella viihtyy hyvin perheet ja luonnon läheisyydestä nauttivat.

Huvilat ja tontit myydään erikseen. Huviloiden lähtöhinta on 1 000 000e. Kysy lisää!

Ympäristöystävällinen rakentaminen ja materiaalit takaavat huviloiden korkean laadun, pitkäikäisyyden ja parhaan mahdollisen energiatehokkuuden.

Huvilat täydentävät kauniisti luonnonmaisemaa, jonka näkymät avautuvat huvilasta riippuen Välimerelle tai upeaan vuoristomaisemaan.

Huvilat ovat ylellisiä, moderneja ja todella tyylikkäitä. Rakentamisessa ja sisustuksessa on käytetty parhaita mahdollisia materiaaleja ja teknologiaa niin keittiössä kuin kylpytiloissa, oleskelutiloissa ja makuuhuoneissa.

Suuri puutarha uima-altaineen antaa kaikki mahdollisuudet nauttia auringosta, ystävien seurasta ja vaikkapa viherpeukaloille omasta kasvimaasta. Vain mielikuvitus on rajana!

Kaikki palvelut ovat lähelläsi: vain kivenheiton päässä sijaitsee ihana Benalmádena Pueblo lukuisine ravintoloineen, päivittäistavarakauppoineen ja pikkuputiikkeineen. Sininen Välimeri kutsuu viettämään rantapäiviä ja junalla olet hetkessä Malagassa aistimassa suurkaupungin sykettä.

Malagan lentokentälle matkaa on n. 15 km ja AP7-tietä pääset hetkessä etelään, valloittavaan Marbellaan. Reilussa parissa tunnissa hurautat vaikkapa Sierra Nevadaan laskettelemaan. Benalmádena on todella monien mahdollisuuksien kaupunki asua!

Miltä tuntuisikaan rantapäivän tai Malagan kaupunkipäivän jälkeen rentoutua vaahtokylvyssä maisemia katsellen? Upealta!

Tartu tilaisuuteen heti, sillä nämä huvilat ovat todella haluttuja!

Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 25.02.2020 klo. 16:05

Kohteen tiedot

Tyyppi Tontti Sijainti Benalmadena, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja
Hinta 350 000 €    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita