Higueron West on moderni uudiskohde El Higueronin alueella Benalmadenassa!

El Higueron, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

275 000 €
Kohdenumero: 9988894
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2, 3
Kylpyhuoneita: 2

Higueron West on moderni uudiskohde El Higueronin alueella Benalmadenassa!

Kysy koko saatavuus!

Tämä moderni uudiskohde sijaitsee eksklusiivisella El Higueronin alueella Benalmadenassa ja se tarjoaa enemmän kuin uskalsit toivoa. Higueron West on maailmankuulun arkkitehtitoimiston Broadway Malyan suunnittelema uudiskohdealue. Higueron Westissä yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja viheralueille ja rauhalliselle oleskelulle on varattu tilaa. Aluetta ympäröivät upeat trooppiset puutarhat ja oliivipuut, taloilla on omat uima-altaansa ja käytössäsi on myös modernit yhteiset co-workingtilat sekä Reserva del Higueron sporttiklubin palvelut kuten spa, suuri kuntosali, sisäuima-altaat, tennis- ja padelkentät. West217 vieressä on hotelli Hilton, jota parhaillaan saneerataan 5 tähden hotelliksi. Hotellin alueella on mm kahvila, japanilainen ravintola, seisovapöytä, pizzeria, bistro bar, Michelin tähden saanut ravintola Sollo sekä upea kattoterassi, jossa uima-allas. Alue sijaitsee aivan Carvajalin juna-aseman kupeessa ja muutaman sadan metrin päästä upeasta Carvajalin rannasta.

Talot ovat hieman erinäköisiä julkisivuiltaan mutta istuvat kauniisti ympäristöön. Kaikissa asunnoissa on suuret terassit, joista on joko upeat merinäköalat tai näkymät puutarhaan, täysin varustellut keittiöt ja kylpyhuoneet kalusteineen. Higueron West on suunniteltu tarjoamaan omakotitaloasumista vastaavaa elämistä kerrostalossa. Materiaaleissa ja suunnittelussa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys esim osaan autohalleista tulee sähköautojen- ja pyörien latauspiste, voit myös itse kasvattaa vihanneksia ja kukkia puutarhalaatikoissa.

Rakentaminen aloitettiin tammikuussa 2018 ja osa alueesta on jo noussut harjakorkeuteen. Tästä projektista on saatavilla 2mh huoneistoja hintaan 275 000 e.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja järjestämme mielellämme näytön tähän kohteeseen. Näytöillämme pääset myös tutustumaan mallihuoneistoon! Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 14.09.2020 klo. 12:31

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2, 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti El Higueron, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Itä, Etelä, Länsi Pinta-ala 82m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 275 000 €
Näkymät Merinäkymät, vuoristonäkymät Asuinkerros 3 / 4
Rakennusvuosi 2021 Parveke Ulostyönnetty, Muu
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita