Higueron West, moderni uudiskohde El Higueron alueella Benalmadenassa!

El Higueron, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

359 000 €
Kohdenumero: 9988894
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2, 3
Kylpyhuoneita: 2

Higueron West, moderni uudiskohde El Higueron alueella Benalmadenassa!

Kysy koko saatavuus!

Tämä moderni uudiskohde sijaitsee eksklusiivisella El Higueronin alueella Benalmadenassa, ja se tarjoaa enemmän kuin uskalsit toivoa. Higueron West on maailmankuulun arkkitehtitoimiston Broadway Malyan suunnittelema. Higueron Westissä yhdistyvät ympäristöystävällisyys ja ajattomuus. Käytössäsi on upeat trooppiset puutarhat, uima-allas, modernit yhteiset co-work / kokoustilat, sekä Reserva del Higueron sporttiklubin palvelut kuten spa, kuntosali, tennis- ja padelkentät. Klubin yhteydessä myös hotelli, kaksi kahvilaa, japanilainen ravintola, seisovapöytä, pizzeria, intialainen ravintola, bistro bar, sekä Michelin tähden saanut ravintola.

Asunnoissa suuret terassit, joista henkeäsalpaavat näkymät, täysin varustellut keittiöt joista myös upeat näkymät. Higueron West on suunniteltu tarjoamaan omakotitaloasumista vastaavaa elämistä kerrostalossa. Materiaaleissa ja suunnittelussa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys, tämä näkyy muun muassa siinä että autohallin yhteyteen tulee sähköautojen- ja pyörien latauspiste.

Rakentaminen aloitettiin tammikuussa 2018.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 08.11.2019 klo. 21:06

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2, 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti El Higueron, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Itä, Etelä, Länsi Pinta-ala 82m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 359 000 €
Näkymät Merinäkymät, vuoristonäkymät Asuinkerros 3 / 4
Rakennusvuosi 2019 Parveke Ulostyönnetty, Muu
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita