Upea uudiskohde El Higuerónin alueelle - uusia vaiheita myynnissä nyt!

El Higueron, Malaga, Fuengirola, Espanja

415 000 €
Kohdenumero: 20505571
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2, 3, 4
Kylpyhuoneita: 1, 2, 3

Upea uudiskohde El Higuerónin alueelle - uusia vaiheita myynnissä nyt!

Suosittu Higueronin alue Fuengirolan ja Benalmadenan rajapinnassa on tunnettu laadukkaista uudiskohteistaan. Monet alueen uudiskohteet ovat jo valmistuneet ja kysyntä on ollut suurta.

Hilton Hotellin eteläpuolelle Fuengirolan suuntaan on tulossa uusi suuri asuinalue, jopa lähes tuhannelle asunnolle. Nyt varattavissa asuntoja useammasta vaiheesta; tarjolla 2-4 mh ja 2-3 kph huoneistoja, alimman kerroksen huoneistoja omalla pienellä pihalla, kattohuoneistoja ja townhouseja.

Asuntoihin kuuluu parkkipaikka (osassa kaksi), osaan varastohuoneet riippuen asuntotyypistä, uima-allasalueet sekä paljon viheralueita, joita on lähes 100 000m2. Asuntoblokit rakennetaan omiksi ryhmikseen laajaan puistomaiseen ympäristöön, joka tuo asukkaille yksityisyyttä.

Asukkaat saavat myös vuodeksi ilmaiseksi käyttöönsä Platinum -kortin läheiseen viiden tähden Hilton hotelliin. Tämä takaa monia etuja kuten pääsyn hotellin kattaviin urheilumahdollisuuksiin: Higurón Sports Club (mm. kuntosali, padel- ja tenniskentät, koripallo- ja lentopallokentät, 25m sisäuima-allas sekä ohjatut tunnit kuten spinning). Lisäksi oikeuden käyttää Higuerón Spa -palveluja sekä Higuerón Beach Club -rantaklubia.

Lähietäisyydellä on upea Carvajalin hiekkaranta sekä juna-asema. Täältä pääset helposti lentokentälle, Malagaan ja Fuengirolaan.

Arvioitu valmistuminen ensimmäisissä vaiheissa syksyllä 2023.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Päivitetty: 02.08.2022 klo. 16:00

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2, 3, 4
Kylpyhuoneita 1, 2, 3 Kalustus Keittiö kaapistot ja kodinkoneet
Sijainti El Higueron, Malaga, Fuengirola, Espanja Pinta-ala 74,28m2
Hinta 415 000 € Asuinkerros 0
Rakennusvuosi 2023    

Lisätietoja

Yhteydet

19 km
Fuengirolan keskusta 4,6km
noin 1 km

Sijainti kartalla