Laadukkaita moderneja design-huoneistoja Marbellan El Hoyossa, golfkenttien kupeessa!

Benahavis, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

274 300 €
Kohdenumero: 9875075
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 1, 2, 3
Kylpyhuoneita: 2

Laadukkaita moderneja design-huoneistoja Marbellan El Hoyossa, golfkenttien kupeessa!

Tarjolla 1, 2, ja 3 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen valoisia design-huoneistoja Milla de Oron sydämessä, Marbellan Benahaviksen alueella. Pohjakerroksen huoneistoissa on oma puutarha, keskikerroksen huoneistoissa parvekkeet ja penthouse huoneistoissa kattoterassit. Huoneistot on suunniteltu laadukkaimpia materiaaleja hyödyntäen, varustukseen kuuluu mm. marmorilattiat, ilmastointi, hyvin varusteltu keittiö (valittavana kaksi eri mallia), poreamme, ja sisäänrakennetut vaatekaapit. Hintaan sisältyy myös autotallipaikka. Yhteisiin tiloihin ja palveluihin kuuluu kaksi suurta uima-allasta, upea trooppinen puutarha, lasten leikkialue, sekä vartiointi vuorokauden ympäri.

El Hoyo 19 sijaitsee maineikkaan Los Flamingos Golf-klubin yhteydessä, sekä yleellisen 5-tähden hotellin, Hotel Villa Padiernan, vieressä. Aluetta ympäröi kolme Aurinkorannikon parhaimpiin kuuluvaa golf-klubia: Flamingos, Alferini ja Tramores, joissa yhteensä 45 reikää. El Hoyosta on panoraamiset golf- sekä merinäkymät yhteisiltä alueilta, sekä myös asunnoista avautuu henkeäsalpaavat maisemat.

Tämä on ainutlaatuinen kohde niin rauhaa kuin ylellisyyttä rakastaville. Puerto Banuksen ravintolat, palvelut ja kaupat ovat vain 10min matkan päässä!

Kysy lisää!

Päivitetty: 10.05.2018 klo. 16:15

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 1, 2, 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Benahavis, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 140,78m2 Hinta 274 300 €
Asuinkerros 0 Rakennusvuosi 2008

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita