Eksklusiivinen uudiskohde - suora käynti rannalle, Estepona - muutamia vapaana!

New Golden Mile, Estepona, Estepona, Málaga, Espanja

792 000 €
Kohdenumero: 21417083
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2, 3, 4
Kylpyhuoneita: 2, 3

Eksklusiivinen uudiskohde - suora käynti rannalle, Estepona - muutamia vapaana!

Tämä ylellinen uudiskohde sijaitsee New Golden Milen varrella. Sijainti on erinomainen, yhtiössä on 38 tyylikästä asuntoa ja upeat puitteet harrastaa ja nauttia elämästä! Velaya on rakennettu täyttämään korkeimmatkin vaatimukset mm. suunnittelussa käytetty neutraalia väripalettia ja vain korkealaatuisia materiaaleja. Upeat lattiasta kattoon ulottuvat liukuikkunat luovat saumattoman siirtymän sisä- ja ulkotilojen välillä.

Yhtiössä on 24 kappaletta 2-3 makuuhuoneen huoneistoa, kuusi kattohuoneistoa, kuusi bungalowia ja kaksi huvilaa. Jokaiselle kiinteistölle on omat pysäköintipaikat ja varastotilat maanalaisessa parkkihallissa.

Pihapiiri on aidattu, josta löytyy designpuutarha ja suora yhteys rannalle. Lisäksi lämmitetty infinity-allas, lastenallas, lämmitetty poreallas, allaskansi aurinkotuoleineen, joista kaikista on upeat merinäkymät. Uima-allasalueen lähellä on BBQ-alue sekä pihapiiristä löytyy tenniskenttä, padel-kenttä ja merinäköalalla varustettu puoliavoin kuntosali sekä lasten leikkipaikka.

Arvioitu valmistuminen: toukokuu 2022.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Päivitetty: 17.06.2022 klo. 17:30

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2, 3, 4
Kylpyhuoneita 2, 3 Sijainti New Golden Mile, Estepona, Estepona, Málaga, Espanja
Pinta-ala 131,29m2 Hinta 792 000 €
Asuinkerros 0 Rakennusvuosi 2022

Lisätietoja

Yhteydet

Málaga 76,7 km
11,5 km
50 m

Sijainti kartalla