Velaton hinta
212 000 €
Kohdenumero
20558699

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 2

Kylpyhuoneita: 1

Los Boliches, Malaga, Fuengirola, Espanja

Viihtyisää kaupunkiasumista rantabulevardin ja palvelujen lähellä, Los Boliches, Fuengirola!

Rakenteilla olevan talo valmistuu aivan pian, vuodenvaihteessa 2023-2024. Asunnoissa on kaksi makuuhuonetta ja osassa on oma terassi. Asuntojen pintamateriaalit ovat tyylikkään vaaleat.

Avokeittiö tuo tilan tuntua olohuoneeseen.

Sijanti on mainio. Los Boliches on suosittu alue, jossa kaikki tarvitsemasi palvelut ovat lähellä, kuten ruokakaupat, monet pikkuputiikit, ravintolat, pankit, apteekit ja terveyspalvelut. Useimmat palvelut löytyvät myös suomenkielellä. Rantaan ja kilometrien pituiselle rantakatu Paseo Maritimolle on vain 200 metriä.

Kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Bussit kulkevat viereiseltä kadulta. Junalle on matkaa 300 metriä, kätevä yhteys lentokentälle tai Malagan kaupunkiin. Etäisyys lentokentälle on 23 kilometriä. Fuengirolan keskusta on 1,2 kilometrin päässä.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto (API Málaga and APIAL Alicante). Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa sekä Costa Blancalla Torreviejassa. Laajan asuntovalikoimamme, yhteistyöverkostojemme ja kokeneiden välittäjämme ansiosta takaamme, että löydämme yhdessä unelmiesi asunnon Espanjasta! Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Palvelemme Sinua suomeksi, englanniksi, espanjaksi, ruotsiksi, venäjäksi ja saksaksi.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
2
Kylpyhuoneita
1
Sijainti
Los Boliches, Malaga, Fuengirola, Espanja
Pinta-ala
46m2
Hinta
212 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2024

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

23 km

Keskustaan

1,3 km

Rannalle

200 m

Päivitetty: 20.10.2023 klo. 16:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä