Valoisia huoneistoja upein merinäköaloin lähellä Marbellaa Benahaviksessa

Benahavis, Aurinkorannikko, Espanja

399 000 €
Kohdenumero: 9736091
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Tämä uudiskohde sijaitsee ainutlaatuisella asuinalueella Aurinkorannikolla - se tarjoaa asukkailleen upeita näkymiä asunnoista jotka täyttävät nykyajan ympäristöystävällisen asumisen sekä asuinmukavuuksien kriteerit. Alueen yhteisiin alueisiin kauniine viheralueineen ja uima-altaineen on panostettu. 

Yhteisöön valmistuu v. 2018 yhteensä 92 kolmen makuuhuoneen asuntoa, joissa kaikissa on isot (n. 42-62m2) etelän suuntaan olevat terassit. Saatavilla asuntoja neljästä eri kerroksesta ja asuntojen koot vaihtelevat 128 neliöstä 142 neliöön. Asuntojen huoneet tulevat olemaan hyvin avaria ja valoisia. Asuntoihin kuuluu autotallipaikka sekä varasto. 

Asunnot viimeistellään laadukkain materiaalein - esimerkkeinä marmorilattiat, laadukkaat keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, LED-valaistus, ilmastointi sekä lattialämmitys kylpyhuoneissa. Asunnot noudattavat ekologisesti kestävän asumisen standardeja ja niissä on alhainen energiakulutus mm. aurinkopaneelien käytön ja laadukkaan lämmöneristämisen ansiosta. 

Erinomainen sijainti rauhaa ja luontoa rakastavalle, mutta lyhyen matkan päässä myös Los Arqueros ja Los Naranjos golfkentät. Alueella myös ravintoloita. 

Benahavis sijaitsee Aurinkorannikolla Marbellan ja Esteponan välissä. Benahavis on Aurinkorannikon vuoristoisimpia alueita tarjoten upeita maisemia sekä vuoristoon että merelle. Alue tunnetaan sen laadukkaista ravintoloistaan sekä yhdeksästä golfkentästään. 

Kysy lisää!

Päivitetty: 25.02.2020 klo. 12:37

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 3
Lämmitys/ilmastointi Kyllä Kylpyhuoneita 2
Kalustus Kalustettu keittiö ja kylpyhuoneet Sijainti Benahavis, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta lounas Pinta-ala 128m2
Pysäköintitilat Autotallipaikka Hinta 399 000 €
Näkymät Meri Asuinkerros 1-4
Rakennusvuosi 2018 Parveke Kyllä
Uima-allas Yhteinen    

Lisätietoja

Yhteydet

82km
7km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita