Ihania uusia koteja rannan läheisyydessä keskeisellä sijainnilla Fuengirolassa!

Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja

159 000 €
Kohdenumero: 9503720
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 1
Kylpyhuoneita: 1

Ihania uusia koteja rannan läheisyydessä keskeisellä sijainnilla Fuengirolassa!

Asunnot rakennetaan Fuengirolaan keskustan alueelle, jossa kaikki mahdolliset palvelut ovat käden ulottuvilla. Sijainti on rauhallisella kävelykadulla ja ainoastaan 100 metrin päästä Välimeren rannasta ja rantakadulta Paseo Maritimolta. Viereisen vanhan kaupungin kaduilla on lukuisia toinen toistaan viehättävämpiä ravintoloita.

Asunnoissa on yksi makuuhuone, yksi kylpyhuone ja terassi. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat viihtyisän avoimen tilan, asunnot ovat täysin varusteltuja (ilmastointi ja kodinkoneet). Talossa on kolme kerrosta ja ainoastaan 8 asuntoa.

Rautatieasemalle on matkaa 850 metriä ja bussit kulkevat läheiseltä kadulta, joten julkisen liikenteen käyttäminen on helppoa. Lentokentälle on matkaa 26 kilometriä.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Päivitetty: 07.09.2022 klo. 18:30

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 1
Kylpyhuoneita 1 Sijainti Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja
Pinta-ala 61m2 Hinta 159 000 €
Asuinkerros 0 Rakennusvuosi 2022

Lisätietoja

Yhteydet

26 km
Keskustassa
100 m

Sijainti kartalla