Ainutlaatuinen uudiskohde: neljä upeaa huvilaa esteettömällä

Benalmádena Pueblo, Benalmádena, Benalmádena, Espanja

1 600 000 €
Kohdenumero: 21965634
Talo
Makuuhuoneita: 6
Kylpyhuoneita: 6

Ainutlaatuinen uudiskohde: neljä upeaa huvilaa esteettömällä merinäkymällä ja uima-altaalla, Benalmádena Pueblo - vielä yksi villa vapaana!

Nämä neljä täysin maisemoitua modernia huvilaa on suunniteltu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Ylellisyyttä huviloissa on maksimoitu muun muassa käyttämällä suuria ikkunoita, jotta jokaisessa huoneessa olisi mahdollisimman paljon luonnonvaloa.

Täällä olet vain 15 minuutin kävelymatkan päässä rannalta, joka takaa upean esteettömän merinäköalan. Kaikki tontit ovat etelään ja lounaaseen päin. Tontin koko vaihtelee huviloittain 932,87 - 1093,78 m2, josta puutarhaa 718 - 893 m2.

Huviloissa on suuret huoneet, seinästä seinään ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, upeat katetut terassit. Täällä on tilaa suuremmallekin perheelle, sillä huvilossa on kuusi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta sekä kuntosali- tai pelihuone sekä puutarha ja oma uima-allas. Asuinneliöitä on 345 -366 m2.

Casablancan huvilat sijaitsevat erittäin halutulla alueella Benalmádena Pueblossa. Täällä olet lyhyen kävelymatkan päässä viehättävästä valkoisesta kylästä ravintoloineen ja sympaattisine baareineen ja puoteineen, joista kylä tunnetaan. Kulkuyhteydet ovat myös mahtavat, sillä Malagan lentokentälle ajaa 15 minuutissa, Marbellaan 20 minuutissa.

Täältä käsin sinulla on erinomaiset mahdollisuudet nauttia kaikesta, mitä Aurinkorannikko tarjoaa.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Päivitetty: 16.06.2022 klo. 16:30

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 6
Kylpyhuoneita 6 Sijainti Benalmádena Pueblo, Benalmádena, Benalmádena, Espanja
Pinta-ala 345m2 Pysäköintitilat Kyllä
Hinta 1 600 000 € Asuinkerros 0
Rakennusvuosi 2020 Parveke Kyllä
Uima-allas Kyllä    

Lisätietoja

Yhteydet

14 km
Benalmádena Pueblo 10 min
15 min