6 neljän makuuhuoneen luksushuvilaa La Cala Hillsin alueelta Mijaksesta!

La Cala hills, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja

615 000 €
Kohdenumero: 9629668
Talo
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 3

6 neljän makuuhuoneen luksushuvilaa La Cala Hillsin alueelta Mijaksesta!

Talot sijaitsevat kahden suuren golfkentän välissä 5 minuutin ajomatkan päässä uimarannoilta. Asuinalueella on kattavat palvelut asukkaille kuten urheilukeskus, tenniskenttiä, padel-kenttiä, supermarket, viihtyisiä ravintoloita sekä kylpylä. Fuengirolan keskustaan ajaa noin 7 minuutissa ja lentokentälle noin puolessa tunnissa.

Jokainen huvila on rakennettu laadukkaista materiaaleista ja ne on suunniteltu erittäin energiatehokkaasti säästäen jopa 70% ilmastoinnissa sekä lämmityksessä AEROTERMIA teknologiansa ansiosta. Huvilat on suunniteltu maksimoimaan auringonvalon saanti säilyttäen yksityisyyden jokaisessa huoneessa. Asunnot ovat idän suuntaisia lännen ja etelän suuntaisten terassien kera joten auringosta saat nauttia koko päivän.

Huviloissa on 4 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, solarium, suuri keittiö ja olohuone sekä useita terasseja esimerkiksi keittiössä, makuuhuoneissa, olohuoneessa ja talon edessä josta löytyy myös oma uima-allas. Talossa on myös 2 autopaikkaa.

Hintaan sisältyy turvajärjestelmä valvontakameroineen.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 06.11.2019 klo. 14:37

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 4
Kylpyhuoneita 3 Sijainti La Cala hills, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 215m2 Pysäköintitilat 2 autopaikkaa
Hinta 615 000 € Rakennusvuosi 2019
Parveke kyllä Uima-allas oma

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita