56 uutta nykyaikaista rivitaloasuntoa golfkenttien läheisyydessä - Lar Infinity - La Cala de Mijas

La Cala de Mijas, La Cala Golf, Espanja

275 000 €
Kohdenumero: 9587019
Rivitalo
Makuuhuoneita: 3, 4
Kylpyhuoneita: 2, 3

Oletko haaveillut asunnosta korkeatasoisessa ympäristössä lähellä Espanjan Aurinkorannikon vihreitä golfkenttiä ja merta? Harkitsetko sijoitusasunnon ostoa? Tässä nopealle loistava tilaisuus: uusia asuntoja valmistumassa yhteen Espanjan suurimpaan golf-kompleksiin La Cala Golf Resort-lomakeskukseen. Asunnot tulevat tarjoamaan asukkailleen luksusta, mukavuutta, yksityisyyttä sekä loistavan sijainnin läheltä laajaa valikoimaa erilaisia ravintoloita ja kauppoja. 

Lar Infinity uudiskohteeseen valmistuu 56 nykyaikaista 3-4 makuuhuoneen rivitaloasuntoa, joista upeat näkymät ympäröiville viheralueille ja golf-kentille. Nämä turvallisella ja yksityisellä asuinalueella sijaitsevat asunnot ovat laadultaan alueen muihin kohteisiin verrattuna täysin omaa luokkaansa. Asunnot tullaan rakentamaan erittäin kestäviksi ja energiatehokkaiksi ja niihin kuuluu muun muassa huippumerkkisillä kodinkoneilla varustettu keittiö, täysalumiiniset maasta kattoon ulottuvat ikkunat lämpöeristyksellä, esteettömät lasiset suihkukaapit ja kvartsiset kylpyhuonetasot. 

Lar Infinityn asukkailla on käytössä viihtyisät yhteiset viheralueet, uima-allas, lastenuima-allas ja solarium. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma parkkipaikka.

Asunnot sijaitsevat lähellä viehättävää La Cala de Mijasin kylää ja vain 10min päässä Fuengirolasta, 30min päässä Malagan lentokentästä ja 40min päästä Malagan keskustasta, jossa paljon erilaista kulttuuria ja nähtävää. Kohteesta ajaa myös alle puolessa tunnissa Aurinkorannikon tunnetuimpiin lomakeskuksiin kuten Marbellaan, Puerto Banukseen ja Sotograndeen. 

Asuntojen hinnat alk. 275 000€- 485 000€.

Lisätietoja soita: Minna / +358405602315

Kysy lisää!

Päivitetty: 10.07.2018 klo. 17:41

Kohteen tiedot

Tyyppi Rivitalo Makuuhuoneita 3, 4
Lämmitys/ilmastointi Keskusilmastointi (kylmä/kuuma) Kylpyhuoneita 2, 3
Sijainti La Cala de Mijas, La Cala Golf, Espanja Pinta-ala 131m2
Pysäköintitilat Autotallipaikka Hinta 275 000 €
Näkymät Golf-kentille Rakennusvuosi 2019
Parveke kyllä Uima-allas Yhteinen

Lisätietoja

Yhteydet

30min
10min
5min

Samanlaisia kohteita