Asuntoja Marbellasta ja Esteponasta

Haaveena asunto Marbellasta tai Esteponasta? Malagasta noin 60 kilometriä lounaaseen sijoittuva 130 000 asukkaan Marbella tunnetaan perinteisesti luksuslomakohteena ja kansainvälisestä ilmapiiristään. Marbellan alueelta löytyy myös kymmeniä golfkenttiä mikä tuo alueelle paljon pelaajia ympäri vuoden. 

Marbellan suurin asuinalue on Nueva Andalucía, jossa rakennukset ovat uudehkoja mutta tehty perinteiseen andalusialaiseen tyyliin. Asunto Marbellasta hankintaan usein nimenomaan Nueva Andaluciasta sillä palvelut ovat erinomaiset, se on lyhyen ajomatkan päässä Puerto Banuksesta ja golfkentistä (kutsutaan myös golflaaksoksi) sekä kulkuyhteydet ovat hyvät. 

Noin 60 000 asukkaan Estepona sen sijaan sijaitsee aivan Costa del Solin länsipäädyssä noin 80 kilometrin päässä Malagasta. Kaupunkia hallitsee sen yli 20 kilometrin pituinen rantaviiva kuten myös sen pohjoispuolella sijaitseva Sierra Bermeja -vuoristo joka nousee yli 1400 metriin. Esteponassa on viehättävä vanha kaupunki ja paljon nähtävää kulttuurista kiinnostuneille. Esteponan kaupungin alueella sijaitsee myös Selwo Aventuran safaripuisto, missä voit nähdä jopa 2000 eri eläinlajia. 

Alla myynnissä olevia asuntoja Marbellassa ja Esteponassa - lisää asuntoja löydät englanninkielisiltä sivuiltamme täällä

Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee sinua osoitteessa Avenida de los Boliches 57A, Fuengirola. Tervetuloa, tai ota yhteyttä henkilökuntaamme!

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita