Luksuskattohuoneisto porealtaalla Malagan keskustassa!

Centro, Malaga, Aurinkorannikko, Espanja

1 050 000 €
Kohdenumero: 9607757
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Luksuskattohuoneisto porealtaalla Malagan keskustassa!

Tämä kolmella makuuhuoneella varusteltu asunto sijaitsee Malagan keskustassa, vain 800m päässä satamasta ja 1,7km päässä hiekkarannoilta. Kaikki palvelut ovat kivenheiton päässä.

Asunto on hyvin valoisa. Olohuoneeseen ilmavuutta tuo kaksinkertainen huonekorkeus ja vaaleat pinnat. Avokeittiö on tyylikkään moderni ja tilaan mahtuu isompikin ruokapöytä. Olohuoneesta on pääsy mahtavalle etelänsuuntaiselle parvekkeelle, jossa on oma poreallas ja suihku. Mikäpä olisi mainiompi tapa viettää iltaa kuin nauttimalla lämpimistä poreista kaupungin valoja ihastellen. Parvekkeelle mahtuu mainiosti myös oleskelemaan ja nauttimaan auringosta. Lisäksi alakerrassa on yksi makuuhuone omalla kylpyhuoneellaan.

Olohuoneesta johtavat portaat yläkertaan, jossa sijaitsevat loput kaksi tilavaa makuuhuonetta sekä toinen kylpyhuone. Toisessa makuuhuoneessa on kattoikkuna ja sen sisäseinä ja ovi on kokonaan lasia. Näin kattoikkunan valo pääsee myös olohuoneeseen. Verhot tuovat yksityisyyttä sitä halutessaan.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 19.02.2020 klo. 00:44

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Centro, Malaga, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Etelä Pinta-ala 129m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 1 050 000 €
Asuinkerros 5 / 5 Rakennusvuosi 2014
Parveke Muu Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

1,7km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita