Upea remontoitu kaksio Malagan vanhan kaupungin läheltä!

La Goleta, Malaga, Aurinkorannikko, Espanja

228 000 €
Kohdenumero: 9758517
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 1
Kylpyhuoneita: 1

Upea remontoitu kaksio Malagan vanhan kaupungin läheltä!

 

La Golatan alueella sijaitseva talo on vain 300m päässä Malagan vanhasta kaupungista. Lentokentälle ajaa kahdessakymmenessä minuutissa ja sinne kulkee myös läheltä juna.

Asunto on täysin remontoitu vuonna 2018. Upean avarassa olohuoneessa on korkeat katot, joissa on upeat alkuperäiset kattoparrut. Kolme isoa ikkunaa, jotka ovat tuplalasitetut, joten ne eristävät hyvin sekä ääntä että lämpöä. Olohuoneen yhteydessä on täysin varustettu keittiö.

Tilavassa makuuhuoneessa on kiinteät vaatekaapit. Kylpyhuone on makuuhuoneen yhteydessä. Modernissa kylpyhuoneessa on sadesuihku

Alueelta löydät lukemattomasti erilaisia ravintoloita, liikkeitä ja kulttuuria. Vaikka asunnon sijainti onkin niin lähellä keskustaa, se sijaitsee kuitenkin rauhallisella kadulla, jossa ei ole paljon liikennettä. Loistava sijoitusmahdollisuus ja asunnossa onkin jo valmiiksi vuokralisenssi!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 28.11.2019 klo. 11:41

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 1
Kylpyhuoneita 1 Sijainti La Goleta, Malaga, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 61m2 Hinta 228 000 €
Asuinkerros 2 / 3 Rakennusvuosi 2018
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Lisätietoja

Yhteydet

11km
1km
1,7km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita