Espanjalaistyylinen maalaistalo ja suuri hevostila yhdellä alueen suurimmista tonteista aivan Malagan vieressä!

El Limonar, Malaga, Aurinkorannikko, Espanja

2 750 000 €
Kohdenumero: 9511373
Talo
Makuuhuoneita: 6
Kylpyhuoneita: 5

Espanjalaistyylinen maalaistalo ja suuri hevostila yhdellä alueen suurimmista tonteista aivan Malagan vieressä!

Tontti sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Malagan keskustasta ja sen palveluista. Malagan lentokentälle ja golfkentille on noin 15 minuutin ajomatka. Talolta on upeat näkymät merelle sekä ympäröivään vuoristoon. Näkymiä on kiva ihailla 2000 neliöiseltä puutarhalta ja laatoitetulta terassilta, jossa sinulla on oma uima-allas ja kuntosali mäen rinteessä tontin korkeimmalla paikalla.

Talossa on 6 makuuhuonetta ja 5 kylpyhuonetta. Jokaisessa makuuhuoneesa on ilmastointi. Talon takana on suuri lasitettu terassi, johon mahtuu hyvin esimerkiksi ruokailupöytä ja sitä voi käyttää myös toisena olohuoneena ihaillen upeita näkymiä. Talon pihaan vie laatoitettu tie ja pihassa on tilaa useammallekkin autolle. Lisäksi talon yhteydessä on autotalli.

Valtavalla 96 000m2 tontilla on suuret hevostilukset, jossa on tasokkaat karsinat 11 hevoselle ja pieni karsina esimerkiksi ponille.Tallissa on suihkut ja yksi karsinoista on lämmitetty, jotta hevoset saadaan kuivattua talvella. Vieressä on kävelykone 4 hevoselle, siilo ja 62m x 22m maneesi, jossa valaistus ja kastelujärjestelmä. Lähistöllä on ratsastustalli sekä kolme suurta niittyä hevosille.

Hevostalin yhteydessä on makuuhuone sekä kylpyhuone ja vieressä erillinen asuinrakennus, jossa keittiö, makuuhuone, olohuone sekä terassi esimerkiksi tallin ylläpitäjille tai vieraille.

Upeat hevostilukset valtavalla tontilla näin lähellä Malagan keskustaa ja palveluita on erittäin harvinainen tilaisuus.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 27.12.2019 klo. 15:45

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 6
Kylpyhuoneita 5 Sijainti El Limonar, Malaga, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 2200m2 Pysäköintitilat Autotalli
Hinta 2 750 000 € Rakennusvuosi 2002
Parveke Terassi Uima-allas Oma

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita