Kaunis townhouse asunto Torreblancassa!

Torreblanca, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

590 000 €
Kohdenumero: 9932745
Rivitalo
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 3

Kaunis townhouse asunto Torreblancassa!

Tämä mahtava, juuri valmistunut townhouse asunto tarjoaa asujalleen oman paratiisin. Kuvittele herääväsi täältä vastajauhetun kahvin tuoksuun, jonka voit nauttia ihaillen upeaa merinäkymää.

Torreblanca sijaitsee vain alle neljän kilometrin päässä Fuengirolan keskustasta. 200 metrin päässä sijaitsevalta juna-asemalta pääsee Fuengirolaan vain muutamassa minuutissa ja Malagan lentokentälle noin 40 minuutissa. Los Pacos ja sen monet palvelut sijaitsevat vain kilometrin päässä, ja sieltä on saatavilla useat palvelut myös suomen kielellä. Aurinkorannikon suomalainen koulu sijaitsee 1,3km kävelymatkan päässä. Vain 550m päässä sijaitsevat upeat hiekkarannat.

Asunnossa on neljä makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Lisäksi asunnossa on kolme parveketta, joista on huikeat maisemat merelle. Parvekkeet suuntaavat lounaaseen ja itään.

Asunnossa on erittäin avara ja valoisa olohuone. Olohuoneesta pääset talon ensimmäiselle parvekkeelle. Avaran oleskelualueen toisessa päässä sijaitsee ruokailualue, jossa on myös tuliterä avokeittiö uusimmilla kodinkoneilla. Lisäksi kodinhoitohuoneessa on huippulaadukas pesukone.

Asunnon neljä makuuhuonetta ovat viihtyisiä ja päämakuuhuoneessa on oma parvekkeensa.

Lisäksi talossa on yksityinen kahden auton autotalli automaattisilla ovilla. Yhteisö tarjoaa asukkaille mahtavan uima-allasalueen.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 26.05.2020 klo. 00:30

Kohteen tiedot

Tyyppi Rivitalo Makuuhuoneita 4
Kylpyhuoneita 3 Sijainti Torreblanca, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Itä, Lounas Pinta-ala 218m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 590 000 €
Näkymät Merinäkymät Asuinkerros 1 / 2
Rakennusvuosi 2019 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas    

Lisätietoja

Yhteydet

25km
3,7km
800m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita