Tilava 3mh asunto kaikkien palvelujen keskeltä Rosario puiston vierestä Los Bolichesista!

Los Boliches, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

285 000 €
Kohdenumero: 9408141
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Tilava 3mh asunto kaikkien palvelujen keskeltä Rosario puiston vierestä Los Bolichesista!

3 makuuhuoneen lisäksi asunnossa on 2 kylpyhuonetta, suuri olohuone, keittiö, kodinhoitohuone sekä 8m2 lasitettu parveke jonka lasit saa helposti sivuun halutessaan mutta takaisin kiinni iltojen viiletessä ja siten mahdollistaa ympärivuotisen käytön.

Asukkaiden käytössä on taloyhtiön tenniskenttä, parkkihalli sekä juuri remontissa oleva talon katolla oleva uima-allas jonka ympärillä paljon tilaa ottaa aurinkoa viilentyen välillä altaassa. Katolla olevan uima-altaan etuna on ympärivuorokautinen auringon paiste sekä parempi yksityisyys.

Asunto sijaitsee upealla paikalla heti puiston vieressä joten näkymät ovat viihtyisät. Feria alue sijaitsee heti 350m päässä asunnolta joten pääset helposti 2 kertaa viikossa järjestettäville markkinoille viettämään aikaa ja tekemään löytöjä. Alue on viihtyisien kahviloiden ja ravintoloiden ympäröimä ja Fuengirolan upeille hiekkarannoille on noin 500m matka joten voit viettää rantapäiviä halutessasi vaikka 7 kertaa viikossa. Supermarket on muutaman sadan metrin päässä ja Feria alueen vierestä löydät pohjoismaisen kaupan josta saat suomalaisia tuotteita mikäli niitä tulee ikävä.

Autoa et tarvitse lainkaan sillä Los Bolichesin juna-asemalle on noin 650m ja Fuengirolan asemalle 1km joihin pääset suoraa lentokentältä.

Asunto sopii erinomaisesti uudeksi kodiksi, sijoituskohteeksi tai loma-asunnoksi Suomen syyssateiden ja talven alkaessa.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 13.12.2018 klo. 00:35

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 2 Kalustus osittain kalustettu, neuvoteltavissa
Sijainti Los Boliches, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Lounas
Pinta-ala 91m2 Pysäköintitilat Tallipaikka, Katospaikka
Hinta 285 000 € Asuinkerros 4 / 8
Rakennusvuosi 1988 Parveke Lasitettu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

500m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita