Uniikki ja ylellinen uudiskohde erinomaisella sijainnilla - MedOne

Reserva del Higueron, Fuengirola, Malaga, Aurinkorannikko, Espanja

669 000 €
Kohdenumero: 9411781
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2, 3, 4
Kylpyhuoneita: 2, 3

Uniikki uudiskohde Aurinkorannikolla - erinomainen sijainti ja laatu tekevät Med One -asunnoista alueen upeimpia uudiskohteita! 

Ylelliset ja upeat Med One -huoneistot valmistuvat erinomaiselle paikalle Aurinkorannikon sydämeen, suositun Reserva del Higueronin asuinalueen eteläisimpään osaan, vain 450 metrin päähän Fuengirolan Carvajalin rannoista. Upeat panoraamanäköalat huoneistoista merelle luovat tunteen että olet aivan meren rannalla. 

Med One koostuu kolmesta etelän suuntaan olevasta rakennuksesta, joissa yhdessä neljä kerroksesta ja muissa kaksi. Myynnissä on 2-3 makuuhuoneen asuntoja ja kattohuoneistoja jopa neljällä makuuhuoneella; jokaisessa asunnossa vähintään kaksi kylpyhuonetta. Kaikista asunnoista merinäköala. Asunnot viimeistellään moderniin tyyliin laadukkain materiaalein ja saavat paljon luonnonvaloa. Mukaan tulee mm. kalustettu keittiö, lattialämmitys makuu- ja kylpyhuoneisiin sekä ilmastointi. Kattohuoneistojen terassilla poreamme. Jokaiseen asuntoon kuuluu kaksi parkkipaikkaa sekä varasto. Asuntojen koot 82-148m2. 

Med Onen asukkaiden käytössä kaksi uima-allasaluetta joissa molemmissa ääretön infinity-uima-allas sekä poreammeet. Med One sijaitsee Reserva del Higueronin asuinalueella missä on monipuolinen valikoima palveluita kuten kylpylä, kuntosalin, uima-altaita, tenniskenttä ja Hilton-hotellin Michelin-tähden ravintola. Lyhyen kävelymatkan päässä myös Carvajalin uimaranta sekä sen rantabulevardi lukuisine ravintoloineen. Kävelymatkan päässä myös Carvajalin juna-asema josta pääsee nopeasti mm. Fuengirolan keskustaan tai Malagaan päiväretkelle. 

Kysy lisää täällä  tai soita Minnalle puh. 040 560 2315. 

Päivitetty: 05.04.2021 klo. 15:46

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2, 3, 4
Lämmitys/ilmastointi Kyllä Kylpyhuoneita 2, 3
Kalustus Kalustettu keittiö Sijainti Reserva del Higueron, Fuengirola, Malaga, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Etelään Pinta-ala 82,75m2
Pysäköintitilat Kaksi paikkaa Hinta 669 000 €
Näkymät Merinäköala Asuinkerros 1-4
Rakennusvuosi 2018-2019 Parveke Kyllä
Uima-allas Kyllä    

Lisätietoja

Yhteydet

10 min
5min
450 m

Sijainti kartalla