Upea saunallinen townhouse Los Pacosissa!

Los Pacos, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

450 000 €
Kohdenumero: 9908945
Rivitalo
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 4

Upea saunallinen townhouse Los Pacosissa!

Tässä yksi Los Pacosin parhaista townhouseista! Iso talo sopii perheelliselle, sillä se sijaitsee lähellä kaikkia palveluja ja vain 500m päässä Aurinkorannikon suomalaisesta koulusta. Rantaan on matkaa 1,4km. Asuinalue on rauhallinen ja turvallinen ja koko alue on aidattu.

Asunnon 204 neliötä jakautuu kolmeen kerrokseen. Sisäänkäynnin vieressä on terassi, jossa voit nauttia iltapäivän auringosta. Pohjakerroksessa on avara ja valoisa olohuone, jossa on takka ja käynti toiselle terassille, josta pääset myös yhteisön piha-alueelle ja uima-altaalle. Olohuoneesta oikealla sijaitsee iso erillinen keittiö joka on täysin varusteltu. Lisäksi ensimmäisessä kerroksessa on yksi kylpyhuone sekä yksi makuuhuone joka toimii tällä hetkellä musiikkihuoneena.

Yläkerrassa on kylpyhuone ja kolme isoa makuuhuonetta. Makuuhuoneissa on korkeat katot ja kiinteät vaatekaapit. Päämakuuhuoneessa myös oma kylpyhuoneensa.

Olohuoneesta alaspäin tulee kellarikerros, jossa kuitenkin on ikkunat. Siellä sijaitsee talon oikea helmi, eli talon neljäs kylpyhuone jossa myös sauna! Lisäksi alimmassa kerroksessa on kodinhoitohuone ja moneen tarkoitukseen taipuva oleskelutila.

Talossa on myös omat vesisäiliö ja vedenpuhdistuslaitteet.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 29.10.2019 klo. 11:12

Kohteen tiedot

Tyyppi Rivitalo Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksu 70e kuukaudessa, veroa 610e vuodessa ja jäteveroa 80e vuodessa.
Makuuhuoneita 4 Kylpyhuoneita 4
Sijainti Los Pacos, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Itä, Länsi
Pinta-ala 204m2 Pysäköintitilat Pihapaikka
Hinta 450 000 € Asuinkerros 1 / 1
Rakennusvuosi 2003 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas    

Lisätietoja

Yhteydet

Malagan lentokenttä 28km
1,4km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita