Upea rivitaloasunto Los Bolichessa!

Los Boliches, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

329 000 €
Kohdenumero: 9695434
Rivitalo
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 3

Upea rivitaloasunto Los Bolichessa!

Suosittu sijainti lähellä kaikkia palveluja. Tämä naapurusto sijaitsee vain kilometrin kävelymatkan päässä rannasta ja läheltä löydät myös muut palvelut. Los Bolichen alueelta saat useat palvelut myös suomen kielellä, mikä lisää merkittävästi asuinmukavuutta.

Aidatussa yhteisössä kauniit, hyvin pidetyt piha-alueet sekä iso uima-allas asukkaiden käytössä. Asunnon hintaan sisältyy myös maanalaisen autotalli, josta pääsee asuntoon sisälle myös. Lisäksi kellarihuone, jossa on ikkunat, joten siitä saa tarpeen mukaan muokattua vaikkapa lasten leikkihuoneen, työhuoneen tai varastohuoneen.

Asunnossa on kaunis sisäänkäyntikuisti, pääkerroksessa on moderni täysin varusteltu keittiö ja kodinhoitohuone, wc sekä tilava olohuone. Olohuoneesta pääsee kaksitasoiselle terassille, joka on täydellinen grillailuun ja auringosta nauttimiseen.

Toisessa kerroksessa sijaitsee asunnon kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa on omat parvekkeet ja kiinteät vaatekaapit. Toisessa makuuhuoneessa on oma kylpyhuoneensa ja toiseen kylpyhuoneeseen pääsee käytävän kautta.

Ylimmässä kerroksessa on tilava ullakkohuone, jonka mahdollisuudet ovat loputtomat. Sieltä pääsee isommalle parvekkeelle josta voit nähdä upeat meri- ja vuoristomaisemat.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 14.10.2019 klo. 11:51

Kohteen tiedot

Tyyppi Rivitalo Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksu 94e kuukaudessa.
Makuuhuoneita 4 Kylpyhuoneita 3
Sijainti Los Boliches, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Itä, Länsi
Pinta-ala 247m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 329 000 € Näkymät Meri- ja vuoristonäkymät
Asuinkerros 1 / 2 Rakennusvuosi 2009
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Malagan lentokenttä 25km
Fuengirola 3km
1,3km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita