Kaunis huvila Los Pacosissa!

Los Pacos, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

435 000 €
Kohdenumero: 9556308
Talo
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Kaunis huvila Los Pacosissa!

Tämä huvila sijaitsee Los Pacosissa, 750m päässä rannasta. Los Bolichesin juna-asemalle on myös lyhyt kävelymatka. Kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja Aurinkorannikon suomalaiseen kouluun on matkaa vain puoli kilometriä, joten tämä asunto on loistava vaihtoehto perheille.

Huvilassa on neljä kerrosta. Alimmassa kerroksessa sijaitsee talon pyykkihuone ja autotalli. Siellä on myös runsaasti säilytystilaa.

Toisessa kerroksessa sijaitsee asunnon sisäänkäynti, josta pääset valoisaan olohuoneeseen, jossa on myös kaunis takka sekä käynti viihtyisälle terassille. Lisäksi pohjakerroksessa on erillinen wc ja erillinen keittiö, jossa on tilaa myös ruokailukalusteille.

Kolmannessa kerroksessa on talon kolme makuuhuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta. Ylimmässä kerroksessa on avoin tila, jota voi käyttää vaikkapa lasten leikkihuoneena tai vierashuoneena.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 19.02.2020 klo. 01:20

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Hoitokulut Kiinteistövero 898e/vuosiJätevero 80e/vuosi
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Los Pacos, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 251m2
Hinta 435 000 € Rakennusvuosi 2009

Lisätietoja

Yhteydet

750m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita