Jykevä villa isolla rinnetontilla panoraamisin merinäköaloin Torreblancassa, Fuengirolassa!

Torreblanca, Fuengirola, Fuengirola, Espanja

870 000 €
Kohdenumero: 20452768
Talo
Makuuhuoneita: 5
Kylpyhuoneita: 4

Jykevä villa isolla rinnetontilla panoraamisin merinäköaloin Torreblancassa, Fuengirolassa!

Upea villa sijaitsee vehreässä, rauhallisessa Torreblancan kaupunginosassa. Aamun voit aloittaa lintujen laulua kuunnellen ja upeaa merinäköalaa terassilta ihastellen. Rentoutua voit niin saunassa kuin lämmitetyssä uima-altaassa (2,5mx11,5m2) ympäri vuoden. Puutarhassa on hedelmäpuita ja viherpeukalolle kasvimaankin paikka.

Korkeat, tilavat huoneet ovat valoisat ja olohuoneeseen luo tunnelmaa takka. Keittiö on kokonaan uusittu neljä vuotta sitten. Asunto on tyylikkään arvokkaasti sisustettu ja voidaan myydä kalustettuna sopimuksen mukaan. Talon alakerran asuntoon on erillinen sisäänkäynti. Asunnossa on yksi makuuhuone, olohuone ja keittiö. Kaksio toimii hyvin vierasasuntona tai sen voi helposti vuokrata.

Autotalleja on kaksi. Yläkadulla on 1 auton talli ja alakadulla 3 auton talli. Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys, lisäksi kaasu- ja aurinkopaneelilämmitys sekä oma vedenpuhdistusjärjestelmä. Talo on perusteellisesti remontoitu vuonna 2000.

Villa on rakennettu kolmen tontin alueelle, tontin pinta-ala yhteensä 1680 m2. Mahdollisuus myös lisärakentamiseen tai tontin jakamiseen.

Rantakadulle Paseo Maritimolle sekä Torreblancan ja Carvajalin hiekkarannoille on matkaa 1 km kävellen. Torreblancan juna-asemalle on kävellen matkaa 700 m, aseman vieressä on Maxi Market ruokakauppa. Lentokentälle on 25 kilometriä.

Mennään yhdessä katsomaan tätä ainutlaatuista villaa! Virtuaaliesittelykin onnistuu.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Päivitetty: 13.05.2022 klo. 15:47

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Hoitokulut Asunnosta maksetaan veroa 679,60 euroa/vuosi ja jätemaksua 53 euroa/vuosi
Makuuhuoneita 5 Kylpyhuoneita 4
Sijainti Torreblanca, Fuengirola, Fuengirola, Espanja Pinta-ala 469m2
Hinta 870 000 € Asuinkerros 4 / 4
Rakennusvuosi 1973 Uima-allas Kyllä

Lisätietoja

Yhteydet

25 km
Fuengirolan keskusta 5,9 km
1 km

Sijainti kartalla