Hulppea huvila suositulla sijainnilla!

Torreblanca, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

384 000 €
Kohdenumero: 9501449
Talo
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Hulppea huvila suositulla sijainnilla!

Kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen huvila sijaitsee rauhallisella alueella Torreblancassa, vain kilometrin päässä rannasta. Täydellinen vaihtoehto henkilölle, joka haluaa asua rauhallisella alueella mutta kuitenkin lähellä palveluita!

Talossa on kaksi kerrosta ja suuri kattoterassi, joka sopii täydellisesti auringonpalvomiseen ja grillailuun. Ensimmäiseen kerrokseen on sijoitettu yksi kylpyhuone ja täysin varusteltu, nykyaikainen avokeittiö mustin kivitasoin, joka yhdistyy tilavaan olohuoneeseen. Olohuoneesta pääsee talon upealle, osittain katetulle terassille. Terassilla myös oma pieni uima-allas, jossa on ihana käydä pulahtamassa auringonoton lomassa.

Lasikaiteiset portaat johtavat yläkertaan, jossa sijaitseva talon molemmat makuuhuoneet sekä toinen kylpyhuone. Tilavissa makuuhuoneissa omat ilmastointilaitteensa. Toiset portaat johtavat kattoterassille, jossa voit ihastella upeaa näkymää.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 24.08.2020 klo. 15:08

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Hoitokulut Talosta maksetaan veroa 365e vuodessa.
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Torreblanca, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 80m2
Pysäköintitilat Pihalla parkkipaikka Hinta 384 000 €
Rakennusvuosi 2017 Uima-allas Oma

Lisätietoja

Yhteydet

Malagan lentokenttä 22km
Fuengirolan keskusta 3,7 km
1 km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita