Kattohuoneisto hulppeilla näkymillä suositussa Torreblancassa!

Torreblanca, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

297 000 €
Kohdenumero: 9587801
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Kattohuoneisto hulppeilla näkymillä suositussa Torreblancassa!

Mahtava ja erittäin hyväkuntoinen asunto, jossa kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, olohuone ja keittiö. Tilavassa ja valoisassa olohuoneessa on takka, jonka äärellä on mukava lämmitellä talvisin. Keittiössä on käytetty vaaleita värejä ja keittiön päädyssä on kaareva ruokailutila, jossa voit syödä aamupalaa ja ihailla kaunista näkymää Välimerelle. Parvekkeilta on upeat panoraamanäkymät ja runsaasti tilaa oleskeluun.

Asunnon hintaan kuuluu parkkipaikka taloyhtiön autohallissa. Asukkailla on käytössä taloyhtiön uima-allas kauniilla puutarha-alueella. Huoneisto sijaitsee rauhallisella paikalla Torreblancan kukkuloilla. Kaikkiin palveluihin on lyhyt matka, sillä esimerkiksi lähimmät ravintolat ovat jo 800m päässä. Aurinkorannikon suomalaiseen kouluun on 20min kävelymatka ja kauppakeskus Miramariin pääsee nopeasti autolla vain 10min.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 30.01.2020 klo. 16:41

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Torreblanca, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 183m2 Hinta 297 000 €
Asuinkerros 0 Rakennusvuosi 2002
Parveke Muu    

Lisätietoja

Yhteydet

21.8km
1.2km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita