Erittäin viihtyisä 5 makuuhuoneen huvila Fuengirolan Torreblancasta merinäkymin!

Torreblanca, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

399 000 €
Kohdenumero: 9935331
Talo
Makuuhuoneita: 5
Kylpyhuoneita: 2

Erittäin viihtyisä 5 makuuhuoneen huvila Fuengirolan Torreblancasta merinäkymin!

Asunto sijaitsee upealla paikalla Torreblancassa, josta on lyhyt matka suomalaiseen kouluun, juna-asemalle, sekä Fuengirolan keskustaan. Rannalle on noin 750 metriä. Sijainti sopii erityisesti ihmiselle, joka kaipaa rauhallista ympäristöä, mutta kuitenkin lähellä palveluita, rantaa sekä keskustan vilinää satunnaisesti. Sijainti on loistava myös vuokraustarkoitukseen, sillä monet perheet tulevat Espanjaan osa-aikaisesti ja haluavat lapsensa suomalaiseen kouluun. Valttikorttina lisäksi oma uima-allas pihassa, joka lisää asunnon kysyntää myös paikallisten silmissä lomakauden alkaessa.

Talo on kahdessa kerroksessa ja siinä on yhteensä 5 makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, autotalli, jonne mahtuu 2 autoa, suuri terassi talon molemmilla puolilla, oma uima-allas sekä kattoterassi.

Talossa on käytännössä kaksi eri asuntoa, sillä molemmissa kerroksissa on keittiöt. Asunnosta voi vuokrata esimerkiksi vain toisen kerroksen samaan aikaan kun itse asuu toisessa.

Pohjakerroksessa oma sisäänkäynti, olohuone, keittiö sekä 2 makuuhuonetta, kylpyhuone sekä käynti asunnon terassille ja uima-altaalle.

Yläkerrassa suuri aula, keittiö + kodinhoitohuone, oleskelutila, josta käynti päämakuuhuoneeseen. Olesklutilasta käytävä vie yläkerran toiseen ja kolmanteen makuuhuoneeseen sekä kylpyhuoneeseen.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 16.05.2018 klo. 16:39

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 5
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Torreblanca, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Itä Pinta-ala 205m2
Pysäköintitilat autotalli Hinta 399 000 €
Näkymät merinäkymät Rakennusvuosi 1980
Parveke Terassi ja kattoterassi Uima-allas Oma

Lisätietoja

Yhteydet

750m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita