Tilava kolmio rantakadulta huikeilla merinäkymillä!

Carvajal, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

335 000 €
Kohdenumero: 9939614
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 1

Tilava kolmio rantakadulta huikeilla merinäkymillä!

Tämä kahden makuuhuoneen viehättävä asunto sijaitsee Carvajalin rantakadulla ja rantaan pääseekin suoraan ulko-ovesta. Asunto sijaitsee viidennessä kerroksessa ja sen 15m2 etelän suuntaiselta parvekkeelta on uskomattomat, esteettömät näkymät merelle. Parvekkeelle pääsee molemmista makuuhuoneista sekä olohuoneesta.

Suureen olohuoneeseen mahtuu hyvin myös isompi ruokailuryhmä. Keittiö on erillinen, mutta sieltä näkee myös olohuoneeseen seinässä olevan aukon kautta. Tiskiallas sekä hella löytyvät tason alta, jonka saa nostettua seinää vasten.

Käytävällä sijaitsee kylpyhuone ja erillinen vessa. Molemmat makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia ja molempiin mahtuu iso parisänky.

Kaiken tämän lisäksi talon katolta löytyy suuri yhteinen kattoterassi, jossa on myös iso uima-allas. Täydellinen paikka auringonottoon ja naapurien kanssa seurusteluun! Hintaan sisältyy myös autopaikka taloyhtiön autotallista. Autoa et kuitenkaan välttämättä tarvitse täällä asuessasi, sillä juna-asemalle on alle kilometrin matka ja kaikki palvelut löytyvät lähistöltä.

Vasta uusitut Ikkunat ovat tuplalasitetut ja kaihtimet toimivat sähköisesti. Pienen pintaremontin ja päivittämisen jälkeen tämä kohde on täydellinen loma-asunnoksi tai pysyväänkin asumiseen loistosijaintinsa ja tilavuutensa ansiosta. Myös vuokrauspotentiaali on tässä asunnossa erinomainen!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 13.09.2019 klo. 13:36

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksua 60e kuukaudessa ja veroa 700e vuodessa
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 1
Sijainti Carvajal, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Etelä
Pinta-ala 100m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 335 000 € Näkymät Merinäkymä
Asuinkerros 5 / 11 Rakennusvuosi 1980
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Lisätietoja

Yhteydet

Malagan lentokenttä 20km
Fuengirola 4km
20m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita