Täydellisesti remontoitu etelän suuntainen asunto läheltä rantaa!

Los Boliches, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

239 000 €
Kohdenumero: 9733950
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 1

Täydellisesti remontoitu etelän suuntainen asunto läheltä rantaa!

Asunto sijaitsee suomalaisten suosimalla Los Bolichesin alueella lähellä Feria aluetta, jossa järjestetään joka viikko erilaisia markkinoita ja useita muita tapahtumia. Kaikki palvelut löytyvät läheltä ja useat palvelut saatavilla myös suomen kielellä. Asunnosta on vain 400 metriä hiekkarannalle ja rantakadulta löytyy useita ravintoloita, kahviloita sekä kauppoja. Taloyhtiön pihassa on parkkitilaa ja uima-allas, joka kylpee auringonvalossa iltapäivisin.

Valoisassa asunnossa on iso etelänsuuntainen parveke, joka on idyllinen paikka auringosta nauttimiseen ja rentoutumiseen. Koko asunto on remontoitu kauttaaltaan; moderni keittiö on täysin varusteltu tiskikonetta myöten, kylpyhuoneessa on nykyaikaiset raikkaat pinnat ja muualla asunnossa kauniit vaaleat laminaattilattiat. Kolme tilavaa makuuhuonetta.

Sopii keskeisen sijaintinsa ansiosta loistavasti myös vuokraamiseen!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 24.05.2019 klo. 20:21

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksu 112e kuukaudessa, veroa 337e vuodessa ja jäteveroa 80e vuodessa.
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 1
Sijainti Los Boliches, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Etelä, Lounas
Pinta-ala 92m2 Pysäköintitilat Pihapaikka
Hinta 239 000 € Asuinkerros 3 / 6
Rakennusvuosi 1970 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita