Villa henkeäsalpaavin merinäkymin Torremuellessa!

Torremuelle, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

1 995 000 €
Kohdenumero: 9999804
Talo
Makuuhuoneita: 5
Kylpyhuoneita: 5

Haetko loistavaa merinäköalaa, haluaisitko herätä aurinkoiseen aamuun ja ehkä katsoa aamukahvi kädessä purjehduskilpailuja olohuoneestasi tai 200 m2 terassiltasi, joka aukeaa kaikkiin ilmansuuntiin?

Tämä upea villa Aurinkorannikon Torremuellessa on nyt ulottuvillasi. En tiedä mistä oikein lähtisin kuvailemaan tätä kotia, joka etsii uusia asukkaita; niin ihastuttava se on.

Asuinkerroksesta on mahtavat näkymät merelle, voit nauttia päivästä auringon noususta auringon laskuun. Olo- ja ruokailuhuoneesta avautuvat suuret lasiovet asuinkerroksen tasalla olevalle terassille, jossa on myös lämmitettävä 10x5 m uima-allas.

 Terassi on täysin suojaisa ja voit vaikka pulahtaa altaaseen Eevan ja Aatamin puvussa. Talo on rakennettu laadukkaasti; ulkoseinät ovat tuplatiiltä ja niiden välissä on lämpöeriste, tuplaikkunat ovat saksalaista lämpölasia ja kylpyhuoneissa on lattialämmitys. Kanavoitu ilmastointi/lämmitys kerää myös syksyn ja talven kosteuden pois.

 Villassa on myös alakerrassa kaasutakka ja olohuoneessa sisustustakka, jotka voit laittaa syksyllä lämmittämään ja antamaan tunnelmaa.

Musiikinystävä laittaa kaikki 34 kaiutinta päälle ja nauttii vaikkapa saunassa rentouttavasta musiikista. Tässä talossa on eletty iloa ja elämää; pidetty suuria juhlia ja jopa bändi on mahtunut makuuhuoneen terassille, joka avautuu uima-altaalle ja merelle.

Pihalla on kolme appelsiinipuuta, jotka antavat runsaan 400-500 appelsiinisadon vuodessa sekä sitruunapuu. Alakerran oleskelu/saunatilasta löytyy myös 400 viinipullon viinikellari. Mikäli pidät klassisesta tyylistä, voit myös neuvotella huonekaluista kuten Milanossa teetetystä ja signeeratusta ruokailuryhmästä, englantilaisista muhkeista nahkasohvista tai aidoista silkkimatoista.

Tontilla on myös erillinen 1 mh asunto olohuone-/keittiöyhdistelmä ja kph sekä kahden auton autotalli.

Mahdollisuus ostaa myös yhtiönä ja/tai osana kauppahintaa käy myös pienempi kerrostalo/rivitalo Espanjasta tai asunto/-ja tai kiinteistö/-jä Tampereelta, Turusta, Helsingistä tai Seinäjoelta.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 12.11.2018 klo. 14:41

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 5
Kylpyhuoneita 5 Kalustus Neuvoteltavissa
Sijainti Torremuelle, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Kaikki
Pinta-ala 587m2 Pysäköintitilat Autotalli 2 autolle
Hinta 1 995 000 € Näkymät Meri, vuoristo
Asuinkerros Kolme asuinkerrosta Rakennusvuosi 1992
Parveke Terasseja Uima-allas Oma

Lisätietoja

Yhteydet

20min
5min
1,5km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita