Upea kahden kerroksen penthouse Reserva del Higueronin alueella Benalmadenassa Aurinkorannikolla!

Benalmadena, Benalmadena, Espanja

525 000 €
Kohdenumero: 9489496
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 3

Myydään upea ylimmän kerroksen duplex asunto merinäkymillä Espanjan Aurinkorannikolla. Sijainti Benalmadenan Reserva del Higueronin alueella Benalmadenassa lähellä palveluita, rantaa ja juna-asemaa sekä bussipysäkkejä. 

Asunnossa kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, 1 erillinen wc, keittiö ja avara olohuone. Olohuoneesta pääsy 24m2 etelän suuntaan olevalle terassille, josta avautuu upea merinäköala. Pinta-ala: 156m2

Yhteisössä käytettävissäsi uima-allasalue, viheralueita sekä paddle- tenniskenttä. Asuntoon kuuluu 2 autotallipaikkaa sekä varasto. Asunnossa ilmastointi ja marmorilattiat. Rakennusvuosi 2010.

Asunto sijaitsee vartioidulla ja korkeatasoisella  El Higueronin alueella Benalmadenassa. Alueelta löytyy Spa Doubletree Hilton hotelli, jossa kuntosali, padel- ja tenniskenttiä, uimahalli ja kylpylä, ravintola ja ylimmässä kerroksessa baari, jossa infinity uima-allas ja aurinkoterassi. Asunnolta on rantaan noin 600m ja sinne pääsee kätevästi alueella kulkevan pikkujunan kyydissä. Läheltä löytyy myös Carvajalin juna-asema, josta kulkee junayhteys 10min Fuengirolaan ja 30min Malagan lentokentälle.

Kysy lisää ja varaa esittely!

Päivitetty: 05.04.2018 klo. 18:44

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 3
Lämmitys/ilmastointi Ilmastointi (kylmä/kuuma) Kylpyhuoneita 3
Sijainti Benalmadena, Benalmadena, Espanja Ilmansuunta etelä
Pinta-ala 156m2 Pysäköintitilat 2 autotallipaikkaa
Hinta 525 000 € Näkymät Meri
Asuinkerros 5 Rakennusvuosi 2010
Parveke kyllä Uima-allas yhteinen uima-allasalue

Lisätietoja

Yhteydet

20km
5km
800m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita