Uudenveroisia asuntoja merinäköalalla Benalmadenasta!

Benalmadena Pueblo, Benalmadena, Benalmadena, Espanja

189 500 €
Kohdenumero: 9867596
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Uudenveroisia asuntoja merinäköalalla Benalmadenasta!

Uudenveroisesta Terrazas del Marista nyt saatavilla 20 vuokrakäytössä ollutta upeaa asuntoa. Kaikissa asunnoissa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja parinkymmenen neliön terassi, jossa osittain lasikaiteet. Asunnoissa on käytetty nykyaikaisia materiaaleja.

Talo sijaitsee aivan idyllisen Benalmadena Pueblon kylän vieressä ja kaikki palvelut kävelyetäisyydellä: 35 ravintolaa, 2 apteekkia, 2 supermarkettia, pienempiä ruoka-, liha- ja vihanneskauppoja, terveyskeskus ja posti.

Tässä kylässä on vielä jäljellä rauhallista Espanjaa, jossa turismikin on toisenlaista, kuin rannan hulinassa. Pikku kujilla kävellessä kuuluu "hola" joka toiselta vastaantulevalta paikalliselta. Silti Välimeri näkyy aina Velez Malagaan ja Fuengirolaan ja Afrikkaan, eikä rannoille ole kuin 3 km autolla. Myös Sierra Nevadan lumet siintää terassille. Bussilinjat suoraan edestä rannalle, Mijakseen ja Malagan suuntaan. Autoviialle lyhyt matka ja siitä

ajaa lentokentälle 10 minuutissa.

Ihannepaikka pysyvään asumiseen ja myös vuokrakäyttöön. Taloyhtiöllä on iso uima-allas, padel-kenttä ja lastenpuisto. Hinta sisältää autopaikan hallissa ja isot parkkitilat pihassa.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 17.05.2019 klo. 17:40

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Benalmadena Pueblo, Benalmadena, Benalmadena, Espanja
Pinta-ala 98m2 Pysäköintitilat Pihapaikka
Hinta 189 500 € Näkymät Merinäkymä
Asuinkerros 3 Rakennusvuosi 2010
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita