Lumoava paritalo usealla etelänsuuntaisella terassilla läheltä Benalmadena Puebloa!

Benalmadena Pueblo, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

380 000 €
Kohdenumero: 9791871
Paritalo
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 3

Lumoava paritalo usealla etelänsuuntaisella terassilla läheltä Benalmadena Puebloa!

Sympaattisessa 11 talon Rancho Domingon urbanisaatiossa, turistihulinan ulkopuolelta mutta vain noin kilometrin kävelymatkan päässä Benalmadena Pueblon kattavia palveluja sijaitsee tämä valloittava kolmen makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen vehreä keidas. Bussipysäkille on matkaa vain 500 metriä.

Talo on rakennettu rinteeseen, ja on jaettu kahteen kerrokseen. Ylemmässä kerroksessa, sisäänkäynnin vieressä sijaitsevat kaikki makuuhuoneet sekä kaksi kylpyhuonetta, joista toinen päämakuuhuoneen yhteydessä. Kaikista makuuhuoneista oma uloskäynti terasseille, kahdesta niistä voit nauttia upeista näkymistä merelle sekä taloyhtiön uima-altaalle.

Heti sisäänkäynnin jälkeen on portaat, jotka johtavat alas valoisaan olohuoneeseen. Alemmassa kerroksessa sijaitsevat myös keittiö ja wc.

Valtaisassa oleskelutilassa on kaksi hieman erillistä aluettansa ja sinne mahtuu helposti ruokailutila sekä kaksi isoa sohvaryhmää. Upea takka luo kodikasta tunnelmaa illan hämärtyessä ja suuret lasiovet antavat valoa ja johtavat suojaisalle etelään suunnatulle terassille, joka on ideaali ulkona syömiseen ja grillaamiseen.

Erilliseen keittiöön mahtuu myös pienempi ruokailuryhmä ja myös sieltä pääsee omalle terassilleen, jossa on upeat kiviseinät ja se onkin täydellinen paikka aamukahvin nauttimiseen.

Aidattu alue takaa yksityisyyden ja turvallisuuden. Talon yhteydessä myös oma autokatos ja lisäksi hintaan sisältyy toinen autopaikka portin sisältä.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 06.06.2019 klo. 14:32

Kohteen tiedot

Tyyppi Paritalo Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksu 140e kuukaudessa, veroa 700e vuodessa ja jäteveroa 120e vuodessa.
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 3
Sijainti Benalmadena Pueblo, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Etelä
Pinta-ala 136m2 Pysäköintitilat Pihapaikka, Katospaikka
Hinta 380 000 € Asuinkerros 1 / 2
Rakennusvuosi 2004 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita