Upea kolmio Benalmadenan Puerto Marinasta!

Benalmadena Costa, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

495 000 €
Kohdenumero: 9689584
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Upea kolmio Benalmadenan Puerto Marinasta!

Puerto Marina on äänestetty kahteen kertaan koko maailman parhaimmaksi satamaksi ja se onkin yksi hienoimmista nähtävyyksistä Aurinkorannikolla. Alueella on valtava määrä ravintoloita, kauppoja sekä Sea Life-akvaario. Siellä järjestetään myös paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten delfiinien bongausretkiä, purjehdusretkiä ja vesiskootteriajeluja. Puerto Marina on rakennettu tekosaarten päälle, joita yhdistävät sillat.

Tämä asunto sijaitsee yhdellä noista saarista. Kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asunnossa on kaksi parveketta, joissa pääset nauttimaan uskomattomista näkymistä. Molemmille parvekkeille pääsee valoa tulvivasta olohuoneesta, mutta suuremmalle parvekkeelle on pääsy myös asunnon päämakuuhuoneesta. Ruokailutilan voi kätevästi sijoittaa myös parvekkeelle, sillä lasituksen ansiosta ne toimivat myös lisähuoneita. Suurella yhteisellä kattoterassilla voit nauttia auringosta ja virkistäytyä uima-altaassa.

Koska satama on erittäin suosittu nähtävyys ja kaikkien palveluiden ympäröimä, tämä asunto on erinomainen vaihtoehto myös vuokraamiseen!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 13.05.2019 klo. 11:11

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Kalustus Sisältyy hintaan
Sijainti Benalmadena Costa, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Itä, Kaakko
Pinta-ala 84m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 495 000 € Näkymät Merinäkymä
Asuinkerros 2 / 3 Rakennusvuosi 1999
Parveke Lasitettu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita