Ainutlaatuinen huoneisto kattoterassilla ja jacuzzilla Benalmádenasta!

Torrequebrada, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

318 000 €
Kohdenumero: 9666286
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Ainutlaatuinen huoneisto kattoterassilla ja jacuzzilla Benalmádenasta!

Kerroksen ainut huoneisto, jossa kolme parveketta sekä kattoterassi, jossa oma jacuzzi ja grillausalue. Asunto on erittäin hyvin pidetty ja siinä on 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, joista toinen on täysin remontoitu nykyaikaiseen tyyliin, täysin uusittu keittiö sekä valoisa ja tilava olohuone. Asunto on läpitalonhuoneisto, joten parvekkeet ovat molemmin puolin taloa. Taloa kiertävälle parvekkeelle on kulku olohuoneesta sekä kahdesta makuuhuoneesta. Asunnossa on 110 neliötä ja valtava kattoterassi on saman kokoinen! Kattoterassilla on upea jacuzzi, paljon tilaa ruokapöydälle ja aurinkotuoleille, joissa kaikissa nautit upeasta merinäköalasta ja auringosta koko päivän!

Asunto sijaitsee Torrequebradan golfkentän vieressä ja alle kilometrin päässä merenrannasta. Kävelyetäisyydellä on myös lukuisia kauppoja ja ravintoloita. Asunnon hintaan kuuluu myös hallipaikka autolle. Mikäli Jacuzzi ei riitä, niin taloyhtiössä on myös upea uima-allasalue asukkaiden käytössä.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 10.04.2018 klo. 14:24

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Torrequebrada, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 110m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 318 000 € Asuinkerros 5 / 5
Rakennusvuosi 2002 Parveke Muu
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita