Velaton hinta
412 000 €
Kohdenumero
9820211

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 1, 2, 3

Kylpyhuoneita: 1, 2, 3

Torrequebrada, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

Uusia laadukkaita asuntoja Espanjan Aurinkorannikon parhaimmilla paikoilla!

Hinnat alk. 412 000 euroa 2. kerroksen 3mh asunnosta.

Torrequebradaan valmistunut v. 2019 90kpl nykyaikaista 1,2 tai 3 makuuhuoneen huoneistoa yksityisellä ja viihtyisällä asuinalueella lyhyen kävelymatkan päässä rannasta.

Kaikki asunnot etelä/länsi ilmansuunnassa. Asuntoja saatavilla kolmesta eri kerroksesta - pohjakerros varattu autotalleille joten kaikki asunnot ovat katutason yläpuolella mikä takaa upeat merinäkymät jokaisesta asunnosta.

Näissä huippulaadukkaissa asunnoissa saat kaiken irti Välimeren ilmastosta ja valosta sekä voit nauttia yksityisyydestä viihtyisällä ja suljetulla asuinalueella. Kohteessa on käytettävissä isot yhteiset puutarha-alueet, uima-altaat, solarium ja lasten leikkipaikka. Tälle turvalliselle asuinalueelle sisäänpääsy joko ovikoodilla tai video-ovipuhelimen kautta.

Asunnoissa täysin varusteltu keittiö, ilmastointi (kylmä/kuuma), makuuhuoneessa ja olohuoneessa on suuret maasta kattoon ulottuvat ikkunat joista myös pääsy avaralle terassille. Kaikkiin asuntoihin kuuluu maanalainen parkkipaikka ja iso varasto. Huoneistojen pinta-alat vaihtelevat 75m2-160m2.

Tämä kohde sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä palveluita ja muutaman sadan metrin päässä 8km pituisesta rantaviivasta, josta löydät kauniiden rantojen lisäksi paljon erilaisia chiringuito-ravintoloita, kahviloita ja putiikkeja. Tältä 24h vartioidulta alueelta on hyvät bussi- ja junayhteydet lähialueella sijaitseviin kaupunkeihin, Fuengirolaan, Benalmadenan satamaan tai kauniiseen Benalmadena Pueblon kylään. Malagan lentokenttä 12km ja Marbella 40km päässä. Lähellä myös useita golfkenttiä ja paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Kysy lisää

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
1, 2, 3
Lämmitys/ilmastointi
Kyllä
Kylpyhuoneita
1, 2, 3
Kalustus
Kalustettu keittiö ja kylpyhuoneet
Sijainti
Torrequebrada, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta
etelä-länsi
Pinta-ala
75m2
Pysäköintitilat
Maanalainen autopaikka
Hinta
412 000 €
Näkymät
Meri
Asuinkerros
useita
Rakennusvuosi
Q1/2019
Parveke
Iso parveke
Uima-allas
Yhteinen ääretön uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

14min

Keskustaan

2km

Rannalle

100m

Päivitetty: 18.10.2021 klo. 13:23

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä