Huikea luksusasunto merinäköalalla La Capellaniasta!

La Capellania, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

450 000 €
Kohdenumero: 9575880
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Huikea luksusasunto merinäköalalla La Capellaniasta!

La Capellanian alueella asuessasi pääset nauttimaan ainutlaatuisesta ympäristöstä, jossa vallitsee rauha ja yksityisyys palveluiden kuitenkin ollessa sopivalla etäisyydellä. Jos kaipaat vaihtelua omalle porealtaallesi tai taloyhtiön uima-altaille, rannalle on 1,7 kilometrin matka. Siellä on myös paljon erilaisia ravintoloita.

2016 rakennetussa kolmen makuuhuoneen asunnossa on valtava kulmaterassi henkeäsalpaavalla näkymällä Välimerelle. Avarassa olohuoneessa on suuret ikkunat, jotka tarjoavat runsaasti lempeää luonnonvaloa. Lasiset liukuovet luovat auki ollessaan vaikutelman, kuin olohuone ja terassi olisivat yhtenäistä tilaa.

Huippumoderni avokeittiö on varusteltu tiskikoneella, induktioliedellä ja muilla uusimmilla kodinkoneilla. Koko asunto on sisustettu hyvällä maulla design kalusteilla.

Avarassa päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja käynti omalle terassille. Hintaan sisältyy kaksi autopaikkaa maan alla sijaitsevassa autohallissa sekä varasto.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 14.05.2019 klo. 11:18

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksu 245e kuukaudessa, veroa 1049e vuodessa ja jäteveroa 172e vuodessa.
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 2
Kalustus Sisältyy hintaan Sijainti La Capellania, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Etelä, Länsi, Lounas Pinta-ala 103m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 450 000 €
Näkymät Merinäköala Asuinkerros 2 / 3
Rakennusvuosi 2016 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita