Moderni luksusasunto merinäkymällä Benalmadenasta!

La Capellania, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

525 000 €
Kohdenumero: 9595363
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Moderni luksusasunto merinäkymällä Benalmadenasta!

La Capellanian alueella asuessasi pääset nauttimaan ainutlaatuisesta ympäristöstä, jossa vallitsee rauha ja yksityisyys palveluiden kuitenkin ollessa sopivalla etäisyydellä. Rannalle on alle kahden kilometrin matka. Siellä on myös paljon erilaisia ravintoloita.

Vuonna 2016 valmistunut kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asunto on varustettu kaikilla mukavuuksilla. Modernissa avokeittiössä on uusimmat kodinkoneet ja olohuone on varustettu sähkökäyttöisillä verhoilla. Myös kaikissa makuuhuoneissa on sähkökäyttöiset kaihtimet.

Avarasta olohuoneesta aukeaa suuret lasiset liukuovet aurinkoiselle terassille, josta on hyvät näkymät taloyhtiön uima-altaalle ja merelle.

Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja pääsy terassille. Hintaan sisältyy kaksi autopaikkaa maanalaisessa autohallissa sekä varasto.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 15.05.2019 klo. 11:46

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksu 248e kuukaudessa, veroa 1139e vuodessa ja jäteveroa 172e vuodessa.
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 2
Sijainti La Capellania, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Etelä, Lounas
Pinta-ala 87m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 525 000 € Näkymät Merinäkymä
Asuinkerros 2 / 3 Rakennusvuosi 2016
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita