Ylellinen neljän makuuhuoneen paritalo omalla uima-altaalla!

Benalmadena Pueblo, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

799 000 €
Kohdenumero: 9669703
Paritalo
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 4

Ylellinen neljän makuuhuoneen paritalo omalla uima-altaalla!

Rauhallisella alueella, Benalmadena Pueblon kupeessa sijaitsevassa talossa eläminen on rattoisaa. Tämä rinteeseen rakennettu neljän makuuhuoneen paritalo on ideaalisella sijainnilla lähellä rantaa, ravintoloita ja ostoskeskusta.

Pohjakerroksessa on avara ja moderni eteisaula. Siitä puoli kerrosta ylempänä sijaitsee kolme makuuhuoneista, kaksi kylpyhuonetta sekä terassi. Päämakuuhuone takaa yksityisyyden tunteen omalla kylpyhuoneellaan ja terassillaan.

Eteisaulasta puoli kerrosta alempana on huoliteltu ja tyylikäs, täysin varusteltu keittiö sekä suuri yhdistetty olohuone ja ruokailutila. Olohuoneessa on takka ja suuret lasiovet johtavat tilavalle, osittain katetulle terassille. Alempana sijaitsee neljäs makuuhuone, sekin omalla kylpyhuoneellaan, joten se on ihanteellinen vierashuoneeksi.

Alimmalla tasolla on omalla keittokomerolla ja yhdellä makuuhuoneella varustettu asunto josta pääsee lämmitetyllä uima-altaalla varustetulle terassille. Siellä voit rentoutua auringossa ihaillen samalla loputonta rantaviivaa.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 14.05.2019 klo. 20:48

Kohteen tiedot

Tyyppi Paritalo Hoitokulut Asunnosta maksetaan veroa 2365 euroa vuodessa ja jäteveroa 150e vuodessa.
Makuuhuoneita 4 Kylpyhuoneita 4
Sijainti Benalmadena Pueblo, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Etelä, Länsi, Lounas
Pinta-ala 329m2 Pysäköintitilat Pihapaikka
Hinta 799 000 € Näkymät Merinäköala
Asuinkerros 1 / 3 Rakennusvuosi 2005
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita