Loistelias remontoitu duplex kattohuoneisto Benalmadena Costalla!

Benalmadena Costa, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja

330 000 €
Kohdenumero: 9720348
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Loistelias remontoitu duplex kattohuoneisto Benalmadena Costalla!

Tämä ylellinen kattohuoneisto sijaitsee yhdellä Benalmadena Costan arvostetuimmalla alueella. Vuonna 2017 täysin remontoitu asunto on nykyaikainen, kaunis marmorilattia ja vaaleat pinnat maksimoivat valon määrän asunnossa. Upea avokeittiö on varusteltu uusimmilla kodinkoneilla ja saarekkeella on hyvä esimerkiksi nauttia aamupalaa.

Olohuoneesta on pääsy parvekkeelle, joka on mahdollista remontoida myös lisähuoneeksi. Samalla tasolla myös kaksi kiinteillä vaatekaapeilla varusteltua makuuhuonetta ja kylpyhuone. Portaiden alla on lisää säilytystilaa, ja yläkerrassa sijaitsee upea päämakuuhuone pukeutumisalueella sekä omalla poreammeellisella kylpyhuoneella. Päämakuuhuoneesta pääsee myös kattoterassille, josta näet hyvin merelle.

Hintaan sisältyy myös kaksi autopaikkaa yksityisestä autohallista sekä suuri 15m2 varasto. Yhteisön piha-alueella on myös uima-allas.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 19.07.2019 klo. 20:15

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksu 102e kuukaudessa, veroa 478e vuodessa ja jäteveroa 81e vuodessa.
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Benalmadena Costa, Benalmadena, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Etelä, Kaakko, Lounas
Pinta-ala 153m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 330 000 € Näkymät Merimaisema
Asuinkerros 3 / 3 Rakennusvuosi 2003
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita