Täysin remontoitu huvila Torremolinoksen rannan lähellä!

Torremolinos, Torremolinos, Aurinkorannikko, Espanja

350 000 €
Kohdenumero: 9555178
Talo
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 2

Täysin remontoitu huvila Torremolinoksen rannan lähellä!

Tämä ihastuttava talo on jaettu kahteen erilliseen asuntoon, jotka voi helposti yhdistää takaisin yhdeksi. Se koostuu 2 olohuoneesta, 4 makuuhuoneesta, 2 kylpyhuoneesta, 2 keittiöstä, suuresta varastohuoneesta ja useasta terassista, jotka ympäröivät talon ja joissa voit nauttia auringonpaisteesta koko päivän.

Yläkerran asunnossa on tilava olohuone ja ruokailualue, jonne pääsee paljon luonnonvaloa. Lisäksi upea takka joka toimii lämmön- ja tunnelmantuojana. Olohuoneesta on pääsy viihtyisälle terassille, josta on merinäkymät.

Keittiöstä pääsee toiselle terassille, jonne paistaa iltapäiväaurinko. Lisäksi asunnossa on suuri päämakuuhuone omalla terassillaan, kylpyhuone ja vierashuone.

Alakerran asuntoa on käytetty vieraiden majapaikkana tai vuokrattu. Siihen kuuluu myös olohuone ja ruokailualue avokeittiöllä, ja sieltä on pääsy terassille. Lisäksi kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta.

Molempiin asuntoihin on omat erilliset sisäänkäyntinsä ja terassinsa. Rauhallisen sijaintinsa ja rannan läheisyyden ansiosta se on ideaali pitempiaikaiseen vuokraukseen.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 20.12.2019 klo. 05:11

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Hoitokulut Talosta maksetaan veroa 980e vuodessa.
Makuuhuoneita 4 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Torremolinos, Torremolinos, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 185m2
Hinta 350 000 € Asuinkerros 1 / 2
Rakennusvuosi 1970    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita