Ylellinen huvila saunalla golfkenttien keskeltä!

Nueva Andalucia, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

1 950 000 €
Kohdenumero: 9894137
Talo
Makuuhuoneita: 5
Kylpyhuoneita: 5

Ylellinen huvila saunalla golfkenttien keskeltä!

Kauniiksi laitettu 5 makuuhuoneen talo rauhallisella, aidatulla alueella. Vain muutama vuosi sitten valmistunut hulppea huvila on jaettu kolmeen kerrokseen.

Suuri eteishalli, missä upealla kattokruunulla valaistu portaikko johtaa ylös oleskelutiloihin. Olohuoneen ja ruokailutilan suurista lasiovista pääsee terassille, jossa sijaitsee lämmitetty uima-allas sekä puutarha. Terassilla tunnelmallinen olkikattoinen katos ulkokeittiöllä, josta voit tarjota maistuvat ruuat sekä raikkaat juomat kuumina kesäpäivinä. Ulkona myös pieni puutalo, josta voit tehdä vaikkapa vieras asumuksen tarvittaessa.

Ylemmässä kerroksessa on kolme makuuhuonetta omilla kylpyhuoneillaan sekä päämakuuhuone. Avarassa päämakuuhuoneessa kylpyamme sekä pääsy isolle parvekkeelle, josta voit ihailla upeita maisemia.

Alimmassa kerroksessa sijaitsee viides makuuhuone niin ikään omalla kylpyhuoneellaan ja sen lisäksi toinen oleskelualue, jonka voi tarpeidensa mukaan valjastaa vaikkapa opiskeluhuoneeksi, pelihuoneeksi taikka vierashuoneeksi. Lisäksi pohjakerroksessa kahden auton autotalli sekä luksus spa -huone omalla saunalla ja poreammeella.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 14.10.2019 klo. 11:09

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Hoitokulut Talosta maksetaan yhteisömaksua 38e kuukaudessa, veroa 2116 e vuodessa ja jäteveroa 150e vuodessa.
Makuuhuoneita 5 Kylpyhuoneita 5
Sijainti Nueva Andalucia, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 364m2
Hinta 1 950 000 € Asuinkerros 2 / 2
Rakennusvuosi 2015 Uima-allas Oma

Lisätietoja

Yhteydet

Malagan lentokenttä 59km
Marbella 9,2km
3,2 km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita