Unelmiesi huippumoderneja luksushuviloita Marbellan läheltä!

San Pedro de Alcantara, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

1 760 000 €
Kohdenumero: 9875440
Talo
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 4

Unelmiesi huippumoderneja luksushuviloita Marbellan läheltä!

San Pedro de Alcantara on yksi Aurinkorannikon piilossa ollut helmi ja se on kuulunut Marbellan kaupunkiin jo vuodesta 1945. Alue on vielä melko tuntematon useimmille, mutta sen sijainti on erinomainen. Rantaan on vain kilometrin kävelymatka ja Puerto Banukselle sekä Marbellaan ajaa vain muutamassa minuutissa. Malagan lentokentälle ajaa puolessa tunnissa.

Erittäin ylellinen asuinalue koostuu 10 huvilasta, jotka on stailattu yksilöllisesti, kaikki yksityiskohdat huomioiden.

Kaikissa asunnoissa on autopaikat usealle autolle. Maanalaisesta autotallista on kulku huviloiden kellarikerrokseen, jossa on kolme todella tilavaa huonetta, joita voi tarpeen mukaan muuntaa vierashuoneiksi, saunaksi, kuntosaliksi tai vaikkapa ikiomaksi elokuvateatteriksi. Lisäksi paljon varastointitilaa ja wc. Autotallista pääsee myös hissillä ylös aina kattoterassille asti.

Pohjakerroksessa sijaitsevat huviloiden super avarat oleskelutilat. Olohuoneen suurien lasiovien ansiosta tila täyttyy kauniisti luonnonvalolla. Ovien ollessa auki terassi yhdistyy saumattomasti oleskelutiloihin.

Olohuoneen yhteydessä on huippumoderni avokeittiö uusimmilla kodinkoneilla. Lisäksi kylpyhuone ja makuuhuone, josta pääsee omalle terassilleen.

Toisessa kerroksessa sijaitsevat talon loput kolme makuuhuonetta. PIenemmät makuuhuoneet jakavat käytävällä olevan kylpyhuoneen ja päämakuuhuoneessa on oma en-suite kylpyhuone, jonne kuljetaan tilavan walk-in vaatehuoneen läpi.

Kaikissa huviloissa on valtavan iso kattoterassi, josta on huikeat näkymät merelle. Siellä on ruokailualue, auringonottoalue sekä uima-allas.

Näissä tulevaisuuden kodeissa on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka varmistavat mukavuuden ja käytännöllisyyden. Esimerkiksi esiasennus sormenjälkitunnistimella toimivalle smart home -teknologialle, jolla voit hallita esimerkiksi talon valaistusta.

Vielä neljä huvilaa jäljellä:

290m2: 1 760 000e

288m2: 1 815 000e

400m2: 2 025 000e

422m2: 2 025 000e

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 19.02.2020 klo. 01:14

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 4
Kylpyhuoneita 4 Sijainti San Pedro de Alcantara, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 290m2 Hinta 1 760 000 €
Asuinkerros 1 / 3 Rakennusvuosi 2020

Lisätietoja

Yhteydet

1km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita