Tilava ja valoisa andalusialaistyylinen talo El Rosario-alueen korkeimmalla paikalla.

El Rosario, Malaga, Marbella, Espanja

1 690 000 € (1 980 000 €)
Kohdenumero: 20728424
Talo
Makuuhuoneita: 5
Kylpyhuoneita: 5

Tilava ja valoisa andalusialaistyylinen talo El Rosario-alueen korkeimmalla paikalla.

Todella tilava ja valoisa andalusialaistyylinen talo El Rosario-alueen korkeimmalla paikalla, josta huikeat näkymät Välimerelle. Kiinteistöä ympäröi vain omakotitalot, joten alue on hyvin rauhallinen. Puutarha etelään päin on laatoitettu ja siellä katettu kesäkeittiö ja grillialue, lämmitetty uima-allas, katettu poreallas sekä sisäänkäynti hiljattain rakennettuun, erilliseen kuntosaliin. Pihalla on myös pieni viheralue, jonka keskellä kaunis suihkulähde. Talon oikealla puolella on viheralue, jossa hedelmäpuita.

Kiinteistö on 3 kerroksessa. Sisääntulokerros: eteishalli, jossa vieras WC; avara ja valoisa olohuone, toisella puolella takka ja toisella puolella television katselutila sekä käynti merelle katsovalle, katetulle terassille, josta upeat merinäkymät; täysin varustettu ja tilava keittiö, jossa erillinen kodinhoitohuone sekä käynti pihalle; keittiön vieressä ruokailusali; makuuhuone, jossa en suite kylpyhuone, tällä hetkellä toimii toimistona; portaat yläkertaan: avara porrastasanne; pieni olohuone, jossa takka ja käynti katetulle ja lasitetulle terassille; erittäin tilava päämakuuhuone, jossa en suite kylpyhuone, pukeutumistila sekä käynti omalle terassille;suuri vierasmakuuhuone, jossa myös 2 en suite kylpyhuonetta; portaat alas puutarhatasolle: 2 vierasmakuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta, toinen niistä en suite; sauna; iso pelihuone/leikkihuone, jossa myös baari sekä käynti puutarhaan.

Autotalli 2 – 3 autolle. Todella kaunis, tilava perhekoti rauhallisessa ympäristössä, samalla vain lyhyen ajomatkan päässä kaupoista, rannalta ja Marbellan keskustasta.

Suosittelemmme lämpimästi tutustumiskäyntiä!

Päivitetty: 10.09.2021 klo. 17:01

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 5
Kylpyhuoneita 5 Sijainti El Rosario, Malaga, Marbella, Espanja
Pinta-ala 798m2 Hinta 1 690 000 €(1 980 000 €)
Asuinkerros 3 / 3 Rakennusvuosi 2000
Uima-allas Kyllä    

Lisätietoja

Yhteydet

46,7km
Marbellan keskustaan 8km
2,5km

Sijainti kartalla