Ylellinen asunto lähellä Marbellaa!

Nueva Andalucia, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

1 350 000 €
Kohdenumero: 9436560
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3

Ylellinen asunto lähellä Marbellaa!

Golfratojen läheisyydessä, vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Marbellan sykkeestä sijaitseva rauhallinen asuinalue, joka on ideaali perheille. Taloyhtiö tarjoaa upeat yhteisön alueet puutarhoilla, uima-altailla, saunalla sekä kuntosalilla.

Tämä erittäin tilava kolmen makuuhuoneen asunto on hiljattain remontoitu täydellisesti maineikkaan sisustussuunnittelijan toimesta.

Avarasta olohuoneesta ja ruokailualueesta on suora yhteys mahtavalle katetulle terassille. Kun suuret lasiset liukuovet aukaisee, terassi toimii kuin olohuoneen jatkona. Terassilta on suora yhteys upeaan, trooppiseen puutarhaan, joka palkittiin vuonna 2015 kauneimmaksi yhteisön puutarhaksi. Myös yhteisön kolmesta uima-altaasta suurimpaan pääsee suoraan terassin kautta.

Moderni ja selkeälinjainen keittiö, josta myös pääsee terassille. Kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa jokaisessa on oma kylpyhuoneensa. Hintaan sisältyy myös autopaikka sekä suuri varasto!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 16.03.2020 klo. 13:07

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 3
Sijainti Nueva Andalucia, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Länsi
Pinta-ala 183,9m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 1 350 000 € Asuinkerros 1 / 4
Rakennusvuosi 2005 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

Malagan lentokenttä 64km
Marbella 9,6km
3,6km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita