Unescon suojelualueella Marbellassa sijaitseva kattohuoneisto!

Nueva Andalucia, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

219 000 €
Kohdenumero: 9572590
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Unescon suojelualueella Marbellassa sijaitseva kattohuoneisto!

Kaunis 2 makuuhuoneen duplex-kattohuoneisto, josta on upeat panoraamanäkymät Marbellan ja Istánin välillä, Puerto Banúsin yläpuolella.

Kaksikerroksisessa kattohuoneistossa on kattoterassi ja se sijaitsee Unescon suojaaman alueen laaksossa, lähellä Marbellaa ja Puerto Banúsia, Concha-kukkuloilla, Istán-järven vieressä. Taloyhtiö on rauhallinen ja hyvässä kunnossa, se sijaitsee luonnonsuojelualueella vain 10 minuutin päässä rannikkoalueen vilinästä. Sisääntuloaula johtaa makuuhuoneeseen. Asunnossa on iso olohuone, keittiön on olohuoneen yhteydessä. Asunnon terassi on iso ja lyömätön lounaan suuntautuminen tarjoaa panoraamanäkymät järvelle, merelle, metsälle ja vuorille, Gibraltarille sekä Afrikan mantereelle! Asunnon toinen makuuhuone, kylpyhuone ja terassi sijaitsee alemmalla tasolla. Yläkerrassa on suuri auringonottopaikka, jossa on 360 asteen näkymät vuorille, Istan-järvelle ja merelle. Asunnossa on myös yksityinen maanalainen pysäköintialue sekä iso varasto. Taloyhtiössä on kaksi uima-allasta ja lastenallas. Tämä on loistava paikka nauttia retkeilystä tai maastopyöräilystä kauniissa laaksossa, josta on tullut luonnonpuisto tänä vuonna.

Vain 10 minuutin päässä Puerto Banúsista, 15 minuutin päässä Marbellasta ja 10 minuutin ajomatkan päässä Istánin kaupungista. Bussipysäkki Marbellan keskustaan. Málagan lentokentälle matka taittuu 45 minuutissa.

Päivitetty: 20.12.2019 klo. 19:14

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Kiinteistövero 450 euroa vuodessa. Jätevero 100 euroa vuodessa.
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 2
Kalustus kyllä Sijainti Nueva Andalucia, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Etelä, Lounas Pinta-ala 186m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 219 000 €
Asuinkerros 3 / 3 Rakennusvuosi 2007
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

67km
Marbellan keskusta 11km
8,5km

Samanlaisia kohteita